Quantcast

TV programy paketu CS Link lze platit platebními kartami

| Tisk

logo Satelitní platforma CS Link (Astra, 23,5°E) rozšiřuje možnosti zaplacení objednávky televizních programů - nově je v nabídce možnost online platby pomocí platebních karet. Přijímány jsou embosované (reliéfní) karty VISA, VISA Electron, MasterCard a Maestro. Použití elektronických karet VISA Electron a Maestro je možné v případě, že to umožňuje vydavatelská banka.

Při akceptaci platebních karet využívá CS Link služeb České spořitelny a 3D-Secure řešení – nejmodernější aplikace kartových Asociací MasterCard a Visa umožňující bezpečné platby kartou na Internetu. Údaje z platební karty zadáváte přímo bance, nikdo ze zaměstnanců CS Linku nemá k údajům o platební kartě přístup.

Pokud se rozhodnete za vybrané satelitní TV programy zaplatit Vaší platební kartou, po výběru programů zvolte platbu platební kartou a poté vyberte druh platební karty. Následně budete přesměrováni na zabezpečené stránky České spořitelny, která Vás vyzve k zadání údajů o kartě: číslo platební karty, datum ukončení platnosti karty, a CVV2/CVC2 – poslední trojčíslí předtištěné na podpisovém proužku Vaší karty. K aktivaci příjmu TV programů dochází automaticky do několika minut po obdržení potvrzení o zaplacení.

Platba kartou rozšiřuje způsoby objednání programů paketu CS Link. K zaplacení předplatného TV programů můžete nyní použít libovolný z těchto způsobů plateb:

* platba platební kartou
* jednorázová platba převodem z bankovního účtu
* platba trvalým příkazem z bankovního účtu


* platba poštovní poukázkou
* platba na terminálech Sazky
* platba pomocí stíracích kuponů
* platba pomocí elektronických voucherů Tipsport

CS Link nyní má širokou nabídku placení TV programů ze satelitu. Výhodou online plateb je možnost aktivace v pohodlí domova - uživatel nemusí shánět tzv. dobíjecí kupony ani hledat elektronické vouchery atp.

Aktivace programů je provedena krátce po provedení úhrady.

redakce





Reklama




Vybrané články