Quantcast

CS Link zařazuje Eurosport do balíčků Sport a Mých 6

| Tisk

logo Společnost Media Vision, provozovatel satelitní platformy CS Link , upravuje strukturu nabídky placené televize zařazením programu Eurosport s českým komentářem do dalších balíčků - Sport a Mých 6. Prakticky se tak program dostává k většímu počtu majitelů karet CS Link.

Program Eurosport byl v nových strukturách tarifů, které byly zveřejněny v polovině září, zařazen pouze do balíčku TOTAL. Program neměli k dispozici jak klienti s balíčkem SPORT, kam logicky patří, tak si jej nemohli zařadit do svého individuálního balíčku ani Mých 6.

Rozšíření Eurosportu do dalších balíčků - Sport a Mých 6 je na základě dohody s vlastníky televize Eurosport. Díky tomuto kroku se stávajícím zákazníkům balíčku Sport automaticky rozšířila placená nabídka o program stanice Eurosport bez jakýchkoliv doplatků či aktivací. Cena balíčku Sport se po rozšíření o stanici Eurosport nemění.

Zákazníci s individuální programovou nabídkou Mých 6 si mohou Eurosport zařadit mezi šest programů, které chtějí sledovat změnou na stránkách provozovatele www.cslink.cz.

logo technické parametry příjmu kanálu Eurosport:

satelit: Astra 1G (23,5°E)
kmitočet: 11,876 GHz
polarizace: horizontální
SR: 27500
FEC: 3/4
norma: DVB-S


kódování (CA systém): CryptoWorks
přístupové karty: CS Link

Předplatné balíčku Sport, podmnožiny nabídky Total, je možné pořídit za 180,-Kč měsíčně při ročním předplatné nebo platbě přes sipo či inkaso. Balík Sport nyní obsahuje stanice Sport 1, Sport 2, Sport 5, Nova Sport a Eurosport.

Tarif Mých 6 umožňuje zákazníkům zařadit šest stanic z kterýkoliv programů Totalu do svého individuálního balíčku za cenu 220,-Kč měsíčně při platbě na rok či abonenti přes sipo, inkaso.

Balík Total obsahuje 21 programů různých žánrů (filmy, sport, dokumenty, dětské stanice, erotiku) za cenu od 290,-Kč měsíčně.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články