Quantcast

Mediální informace

| Tisk

MTV2 The Pop Channel volně i v digitálu
Dne 1.5.2001 zahájila vysílání nová německá hudební staniceMTV2 The Pop Channel. Od počátku je signál této stanicevolně vysílán v analogu na kmit. 11421/H na satelitu Astra 19,2E.Podle informací z tiskové konference MTV bude tato stanicevysílána volně i v digitálu na satelitu Astra 19,2E v rámcipaketu MTV Networks (kmit. 12699/V, SR 22000, FEC 5/6).Doposud je v digitálu signál MTV2 Pop kódován v CA systémuCryptoWorks.

Eurosport v řečtině
V polovině května rozšířil Eurosport počet svých jazykovýchmutací na 18. Tím posledním se stala řečtina. Doposud bylřecký komentář vysílán pouze experimentálně. Zpočátku budeEurosport v řečtině 6 hodin denně, postupně bude anglickýkomentář nahrazen řeckým.

Via 1 - Schöner Reisen bude vysílat v analogu
V okamžiku, kdy je na satelitu Astra 19,2E k dispozici dostatek'analogových' transpondérů zvažuje vysílání v normě PALi kanál s cestopisnou tématikou Via - Schöner Reisen. Doposudmůžeme tento program přijímat v digitálu na satelitu Astra 19,2E,na kmit. 12,148 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4.Dne 10.6. startuje dvouhodinové okénko stanice Via1 v TV programu RTL Shop.Celý program Via1 budou moci diváci v analogu přijímat v průběhu léta.



Licence pro Euro 1
V Německu dostala licenci turecko-německá pay-tv stanice Euro 1. Těžištěm programumají tvořit živé přenosy 1.turecké fotbalové ligy a krátká zpravodajství.Kromě toho Euro 1 plánuje přenosy zápasů z ledního hokeje 2.německé Bundesligy.Program Euro 1 je určen tureckým občanům žijících v Německu.

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články