Quantcast

Jak přenést setting do CR-FOX

| Tisk

Pokud si pořídíme nově prodávaný model přijímače Humax, může se stát, že současné editory settingu si s naším přístrojem neporadí. V nastavení každého editoru totiž musíme vždy uvést model a ID přijímače, se kterým má program pracovat.

Problém mohou pocítit mj. majitelé rozšířených přijímačů Humax CR-FOX, pro které ještě není podpora zdaleka rozšířená, jako pro ostatní modely Humax.

Většina editorů settingu pro přijímače Humax si však s novými modely této značky umí bez větších problémů poradit. Chce to totiž nastavit jiné vlastnosti. Ukažme si nastavení pro zmíněný Humax CR-FOX na editoru Formula V3, tedy editoru, od výrobce přijímačů Humax. U ostatních editorů je postup obdobný:

V editoru Formula V3 vybereme z menu CONFIG - CONFIG a z pole Select Target Model vybereme USER MODEL. V rozbalovací nabídce Menu Language vybereme zmiňovaný CR-FOX.


Důležité je nastavit System ID na hodnotu, kterou nalezneme v menu přijímače (STATUS - Verze přijímače, System ID).

Jak přenést setting do přijímače Humax CR-FOX

Pozor - na obrazku je ID, které defaultně nabídne Formula k volbě User Model. ID přístroje je vždy určeno číslem v menu Status - Verze přijímače, viz výše uvedený text. Z čísla uvedeného v menu vynecháme tečky, před číslem (pokud nejsou uvedeny) budou dvě nuly (například 75.0600 = 00750600). Po zadání správného ID je CR-FOX připraven na přenos settingu z, nebo do satelitního přijímače. Veškeré návody s podrobným popisem přenosu setingu naleznete v rubrice NÁVODY v horním menu serveru Parabola.cz.

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články