Quantcast

Nový patch pro Humax IRCI-5400 (i Z)

| Tisk

Nový patch pro Humax IRCI-5400

Léto je již tradičně ve znamení minimálních změn ze strany vysílacích společností. Řada znich provedla plošnou výměnu přístupových karet na konci jara a další aktivity přesouvají až na podzim, kdy bude většina abonentů k dispozici. Podobná situace je i na druhém pólu - i hackeři užívají teplých letních dnů.

Přesto Vás můžeme seznámit s novinkou - novým patchem pro přijímače Humax IRCI-5400. Patch nese označení +CAM2002G-NL+PMC-AU a je vytvořen na bázi aktuálního firmware pro uvedený model - HIC 1.05.00.

Aktuální patch je opět vytvořen autorem Planet Hemp a i v tomto případě můžeme receiver ovládat on-line pomocí povelů z klávesnice a to díky projektu ToH (Tux On Humax - podrobně jsme o tomto projektu na Parabola.cz psali již v minulých měsících).

Hackerům se zřejmě novými úpravami firmware podařil vyřešit dlouho přetrvávající problém. Zmíněný patch si totiž automaticky aktualizuje PMC tabulku. V praxi to znamená, že již není potřeba do přijímače neustále shánět a nahrávat aktuální PMC tabulku, která hlavně v době dovolených není občas k dispozici.

Vysílací společnosti všemožnými technickými opatřeními upravují kódování svých programů aby zabránily sledování programů na opatchovaných receiverech pro příjem programů ze šesti kódovacích systémů na jediné přístupové kartě (týká se to mj. Humax IRCI-5400, Hyndai HSS-1000IR či Samsung 9500).

Ve zmíněném patchu nalezneme opět identifikaci kódovacího systému (I - Irdeto, B - BetaCrypt, V - Viaccess, S - Seca/Mediaguard, N - Nagravision; C - CryptoWorks /příjem z CW je možný díky IrCrypto a originální přístupové karty/). Patch má opět poškozený český font.



Popisovaný patch naleznete i v naší sekci SOFTWARE - DOWNLOAD - PATCHY HUMAX IRCI-5400.


Parabola.cz





Reklama




Vybrané články