Quantcast

bebe tv se mění na duck tv

| Tisk

logo Na trhu se připravuje další rebranding. Televizní kanál bebe tv určený zejména nejmladším divákům připravuje rebranding na značku duck tv. Změna se dotkne SD i HD mutace stanice.

Poprvé se bebe tv a bebe tv HD pod novými názvy duck tv a duck tv HD představí 1.1.2011. Pod novou značkou a logem duck tv televize přinese zbrusu nové epizody, lepší kvalitu obsahu, více zábavy, vzdělávání a odpočinek pro batolata a jejich rodiny.

Logo kanálu duck tv se mění nepatrně. V podstatě se v logu mění jen název, ostatní zůstává nezměněno. Zůstává i kachna v logu. Kachna se totiž stala synonymem pro zábavu, relaxaci a vzdělávání. Pravděpodobně z těchto důvodů se kachna dostává i do názvu stanice.

Kanál bebe tv odstartoval v květnu 2007. Jako první jej do své nabídky zařadila satelitní placená televize UPC Direct, později se program objevil i v jiných platformách - Digi TV a placené nabídce Skylink. Dnes stanice vysílá 24 hodiny denně 7 dní v týdnu.

V říjnu 2008 odstartoval sesterský kanál bebe tv HD vysílající denně od 6:00 do 20:00 hodin využívající stejnou programovou knihovnu. Veškerý obsah je vysílán v nativním HD formátu a poskytuje dokonalý zážitek nejmladším divákům (děti ve věku od tří měsíců do tří let) a jejich rodinám.



bebe tv a bebe tv HD provozuje provozuje bratislavská společnost Mega Max Media s.r.o. Vysílatel také poskytuje obsah formou video on demand (video na požádání) a také pro mobilní telefony.

Mega Max Media poskytuje svoje služby například na Slovensku, v České republice, Maďarsku, Polsku, Litvě, Lotyšsku, Ukrajině, Rumunsku, Bulharsku, Srbsku, Chorvatsku, Kosovu, Černé hoře, Makedonii, Turecku, Maltě, Řecku, Kypru, Portugalsku, Německu, Rakousku, Nigérii, Nizozemí, Belgii a Lucembursku.

redakce





Reklama




Vybrané články