Quantcast

Penthouse 3D zahajuje vysílání na Astře

| Tisk

logo Lucemburský satelitní operátor SES Astra dnes oznámil, že erotický kanál Penthouse 3D zahájí oficiální vysílání na satelitu Astra 3B (23,5°E v úterý 1.3.2011.

Penthouse 3D bude vysílat denně od 23:00 do 05:00 hodiny středoevropského času. Signál bude kryptován a dostupný jako distribuční trasa pro provozovatele placeného vysílání v celé Evropě. Penthouse 3D bude celosvětově prvním 3D adult kanále, který bude kompletní obsah vysílat v nativním 3D rozlišení.

ČTĚTE TAKÉ:
Penthouse testuje ve 3D na 23,5E

Po startu Penthouse 3D se zvýší počet 3D kanálů distribuovaných přes satelity Astra na celkových šest.


obrázek

Další 3D kanály jsou obsaženy v nabídkách provozovatelů placeného vysílání - BSkyB ve Sky UK (Velká Británie), Canal+ (Francie), Sky Deutschland (Německo), Viasat (Skandinávie) a nizozemský kanál Brava 3D s panevropským dosahem (zatím FTA). Vedle těchto stanic provozuje SES Astra svůj demo 3D kanál s propagací televize ve třech obrazech (3DTV).

technické parametry:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
kmitočet: 11,778 GHz
polarizace: vertikální
SR: 27500


FEC: 9/10
norma: DVB-S2
modulace: QPSK
CA systém: Viaccess 4

Ferdinand Kayser, prezident a CEO společnosti SES Astra k tomu řekl: "Start Penthouse 3D představuje další milník ve vývoji Astry jako klíčového hráče na trhu se 3D televizí. Kromě toho potvrzuje Astru 23,5°E jako nejrychleji rostoucí hot spot pro DTH a DTC distribuci."

"Jsme nadšeni, že spolupracujeme se společností SES Astra při spuštění prvního 3D kanálu pro dospělé na světě," řekl Marc Bell, CEO Penthouse.

redakce





Reklama




Vybrané články