Quantcast

INTV představí TooWay ve firmě Omko Digital

| Tisk

obrázek 15. června 2011 informovala společnost INTV o zahájení prodeje nové služby internet TooWay KaSat .

Pouze pro krátké připomenutí – jedná se o službu připojení k síti Internet prostřednictvím satelitní technologie.

Rychlosti připojení a předplacené objemy dat jsou v závislosti na zvoleném zákaznickém balíčku následující:

Název produktu Max. rychlost down (Mbps) Max. rychlost up (Mbps) Předplacený objem dat (GB)


Název produktuMax. rychlost down (Mbps)Max. rychlost up (Mbps)Předplacený objem dat (GB)
KaSat 6614
KaSat 8828
KaSat 1010213
KaSat 10+10425


Služba je vhodná především pro uživatele, kteří nemají jinou možnost připojení k síti Internet (prostřednictvím pevného připojení, WiFi sítí nebo služeb GSM). Na druhou stranu, vzhledem k předplacenému objemu dat není vhodná pro ty uživatele, kteří by připojení k síti Internet chtěli využívat pro stahování velkého objemu dat (filmy, on-line sledování TV apod.).

obrázek První zkušenosti ukázaly, že mezi zájemci je o službu zájem. Společnost INTV se rozhodla pro propagaci produktu formou veřejnosti dostupné prezentace, realizované v nákupních střediscích (České Budějovice, Ostrava, Plzeň, Příbram…).



V současné době jsme přistoupili k možnosti dlouhodobého vystavení jedné soupravy satelitního terminálu v Brně, která bude od čtvrtka 11. srpna 2011 nainstalovaná a dostupná u společnosti OMKO Digital (ul. Kaštanová 62). Dne 11. srpna bude u prezentace přítomen i zástupce společnosti INTV, který může případným zájemcům poskytnout potřebné informace týkající se technických a obchodních podmínek.

V případě zájmu je možné taktéž kontaktovat přímo společnost INTV www.intv.cz , kde jsou uvedeny podrobnější informace týkající se uvedené služby.

Ing. Jaroslav STŘÍTECKÝ





Reklama




Vybrané články