Quantcast

M77 si objednala další kapacitu pro Skylink a CS Link na Astře

| Tisk

logo Satelitní operátor SES (Astra) dnes oznámil, že lucemburská mediální společnost M77 Group, sesterská firma satelitního TV providera M7 Group, si objednala další satelitní kapacitu na družici Astra. M77 Group vlastní satelitní služby Skylink a CS Link .

Nová kapacita v podobě jednoho transpondéru bude využívána na orbitální pozici 23,5°E pro distribuci DTH služeb M77 Group v České republice a na Slovensku. Na těchto trzích M77 Group provozuje DTH služby pod značkami Skylink a CS Link, kde má více než 2 miliony zákazníků.

M7 Group a M77 Group využívají celkově 13 transpondérů na satelitech Astra (čtyři z pozice 19,2°E a devět z pozice 23,5°E).

"Jsme rádi, že podpoříme M7 a M77 Group v její úspěšné expanzi ze svých původních domácích trhů v Beneluxu do Rakouska a střední a východní Evropy," řekl Ferdinand Kayser, obchodní ředitel společnosti SES (Astra). "Tato dohoda ukazuje, že můžeme nabídnout ideální podmínky pro celoevropské hráče pro rozvoj jejich podnikaní. Těšíme se na plodnou a dlouhou spolupráci s tímto významným zákazníkem."



"S touto novou kapacitou jsme učinili další krok v našem úspěšném růstu ve střední Evropě a umožní nám to poskytovat lepší služby pro místní vysílatele a naše zákazníky. To také zdůrazňuje úlohu pozice Astry 23,5 st. východně jako pozice nejpopulárnější DTH pozice pro naše trhy," řekl Kees Färber, člen představenstva společnosti M77 Group.

M7 a M77 Group poskytují DTH služby pro více než 3,5 milionu domácnostem v Nizozemí, Belgii, Lucembursku, Rakousku, České republice a na Slovensku pod značkami CanalDigitaal, TV Vlaanderen, TéléSAT, AustriaSat, Skylink a CS Link.

redakce





Reklama




Vybrané články