Quantcast

Multiplex 4 s novými vysílači Znojmo a Hodonín

| Tisk

logo Multiplex 4 společnosti Digital Broadcasting posiluje svoje pokrytí jižní části Jihomoravského kraje uvedením do provozu vysílačů Znojmo - Deblinek a Hodonín.

"Společnost Digital Broadcasting, s.r.o. zkraje uplynulého víkendu 16. – 17.11 výrazným způsobem rozšířila pokrytí Vysílací sítě č. 4 spuštěním dvou nových vysílačů v Jihomoravském kraji," informoval dnes o tom Radim Pařízek ze společnosti Digital Broadcasting.


obrázek

▲ mapa č. 1 - Pokrytí multiplexu 4, vysílač Znojmo, K46


obrázek

▲ mapa č. 2 - Pokrytí multiplexu 4, vysílač Hodonín, K46

"Vysílače Hodonín a Znojmo pracují s maximálním vyzářeným výkonem 10 kW a pokrývají svým signálem celou jižní část Jihomoravského kraje," dodává jednatel společnosti.



Pro příjem signálu z nových vysílačů bude pro většinu diváků nutné si na svých přijímačích naladit kanál 46, na kterém oba vysílače společně s vysílači brněnskými v rámci jednofrekvenční sítě vysílají. Nejjednodušším způsobem je spuštění automatického ladění.

DVB-T multiplex v současnosti obsahuje programy TV Fanda, TV Pohoda a test Inzert TV a dále HD programy ČT1 HD a Nova HD v MPEG-4/HD pro které je nutný HD set top box nebo modernější televizor s podporou formátu MPEG-4/HD.

redakce





Reklama




Vybrané články