Quantcast

TV SMÍCHOV a TELKA v nabídce Skylink a CS Link

| Tisk

logo Nové tématické kanály TV Nova - TV Smíchov a Telka jsou dostupné zákazníkům satelitních platforem CS Link a Skylink. Stanice se objevily na kapacitě společnosti M7 Group, která obě satelitní služby vlastní.

TV Smíchov je zábavní a komediální kanál, který se zaměřuje především na zahraniční tvorbu (seriály a filmy). V omezené míře vysílá i pořady z archívu TV Nova. Stanice zahájila vysílá 23.12.2012 a zpočátku byla dostupná jen v kabelových sítích a také v celoplošném DVB-T multiplexu 4 společnosti Digital Broadcasting.


obrázek

TELKA je nejnovější projekt společnosti CET 21. Stanice využívá bohatý archív pořadů vlastní tvorby TV Nova. V omezené míře vysílá i reprízy nových pořadů TV Nova (Snídaně s Novou, Televizní noviny, Superstar). Kanál zahájil vysílání 22.2.2013 - tedy přesně před 2 týdny. Podobně jako sesterská TV Smíchov byla stanice zpočátku dostupná jen divákům kabelových sítí a příjemcům DVB-T multiplexu 4.


obrázek

Programy TELKA a SMÍCHOV jsou díky satelitním platformám Skylink a CS Link dostupné na satelitu. Žádné další satelitní sítě tyto programy doposud nemají ve svém programovém rastru. Pořady stanic SMÍCHOV A TELKA si nově může naladit kolem 2 milionů domácností s aktivní dekódovací kartou.

technické parametry:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
kmitočet: 11,876 GHz
polarizace: horizontální
SR: 27500
FEC: 5/6
norma: DVB-S
modulace: QPSK

ID: TELKA
service ID: 13117
video PID: 3089
audio PID: 3090 česky
CA: CryptoWorks, Irdeto

ID: SMICHOV


service ID: 13118
video PID: 3105
audio PID: 3106 česky
CA: CryptoWorks, Irdeto

TELKA a SMÍCHOV jsou dostupné všem divákům CS Link a Skylink a kartou CryptoWorks, Irdeto nebo ICE. Stanice jsou součástí balíčku DIGITAL. Tento balíček je aktivní na všech kartách, které mají zaplacený servisní poplatek ve výši 29 Kč (ČR), resp. 1,20 eur (SR). Aktivní je i na kartách s placenou televizí.

Je to další rozšíření "neplacené" nabídky platforem CS Link a Skylink. Obě satelitní služby letos balíček DIGITAL rozšířily o programy Prima ZOOM a TV FOOOR. Placená nabídka se rozšířila o stanici HOROR FILM.

redakce





Reklama




Vybrané články