Quantcast

Golf Channel ve vysokém rozlišení v UPC

| Tisk

logo Milovníci golfu se mohou těšit na nejlepší televizní přenosy ve vysokém rozlišení. UPC Česká republika zařazuje program Golf Channel HD do nabídky Komfort a do balíčku Sport od 2. května 2013.

Golf je ideálním sportem pro sledování ve vysokém rozlišení. Průzračný obraz umožňuje pozorovat míček prorážející vzduch po každém odpalu i to, jak dramaticky balancuje na okraji jamky.

Golf Channel HD doplní nabídku sportovních programů ve vysokém rozlišení – Nova Sport HD, Eurosport HD a Eurosport 2 HD. Celkově je tato tematická stanice již 21. programem ve vysokém rozlišení v nabídce digitální televize UPC.

V květnu diváky potěšíme přenosy z několika klíčových událostí tohoto stále populárnějšího venkovního sportu. V přímém přenosu zprostředkujeme v rámci hlavní golfové severoamerické soutěže PGA Tour přenos z floridských pláží Ponte Vedra – The Players Championship (9.–12. května). Dalším lákadlem je přenos z Volvo World Match Play Championship od 16. do 19. května, který letos hostí resort na bulharském pobřeží. Každou středu od 20.30 pak nabídneme pravidelný pořad Inside the PGA Tour z prostředí této prestižní severoamerické soutěže. Program Golf Channel HD je z více než 80 procent v českém jazyce.



UPC Česká republika, s.r.o. je největším českým poskytovatelem placených televizních služeb a širokopásmového vysokorychlostního internetu. Její kabelové sítě jsou v dosahu 1,34 milionu domácností v 370 lokalitách. Služby UPC využívá 1,2 milionu zákazníků. UPC je dceřinou společností Liberty Global, Inc.

Juraj Gerbery
Public Policy Manager





Reklama




Vybrané články