Quantcast

Slovak Sport TV zdarma v DVB-T v Praze a okolí

| Tisk

logo Sportovní kanál Slovak Sport TV s přenosy z anglické fotbalové Premier League je volně dostupný v Praze a okolí prostřednictvím pozemní antény. Společnost Prague Digital, provozovatel Regionální sítě 4, se dohodla se společností Slovak Sport ohledně šíření programu Slovak Sport TV v Praze a okolí.

Diváci v hlavním městě a nejbližším okolí tak mohou sledovat zcela zdarma slovenský sportovní kanál Slovak Sport TV, který vysílá vybrané zápasy Premier League a dále tenis, basketbal, házenou a další sporty.

Slovak Sport TV se v Praze a okolí objevil již včera večer, nicméně oficiálně byla distribuce v síti společnosti Prague Digital TV oficiálně zahájena až dnes.

technické parametry:

název sítě: Regionální síť 4
provozovatel: Prague Digital TV
standard: DVB-T
kanál: 46
frekvence: 674 MHz
vysílače: Praha - Ládví, Praha - Strahov, Praha - Zelený pruh
polarizace: horizontální


pokrytí: Praha a okolí


obrázek

Slovak Sport TV vysílá v SD rozlišení ve formátu MPEG-2, takže je vysílání dostupné i na starších set top boxech a televizorech s digitálním tunerem.

Vedle Slovak Sport TV se bezplatná programová nabídka v hlavním městě v poslední době rozšířila o řadu tématických a HD kanálů. Diváci mohou zde sledovat například Óčko Expres HD a Prima COOL HD ale také slovenskou interaktivní stanici TV8 či další sportovní kanál Sport 5.

Slovak Sport TV a Sport 5 byly doposud dostupné jen v balíčcích placené televize.

redakce





Reklama




Vybrané články