Quantcast

AustriaSat Magyarország - odstartovala nová platforma M7 Group pro Maďarsko

| Tisk

logo Lucemburská společnost M7 Group, jedna z nejrychleji rostoucích společností s placenými televizními službami v Evropě, si vybrala satelitní systém Eutelsat 9A (9°E) pro spuštění nové maďarské platformy AustriaSat Magyarország prostřednictvím své dceřiné společnosti M70 Group Kft.

M7 Group si u satelitního operátora Eutelsat dlouhodobě objednal dva 33 MHz transpondéry na satelitu Eutelsat 9A pro novou vysílací platformu.

Společnost M7 Group byla založena v říjnu 2009 v Lucembursku. M7 Group provozuje Canal Digitaal a Online.nl v Nizozemí, TV Vlaanderen ve Flandrech, TéléSAT ve francouzsky hovořící části Belgie. Společnost také vstoupila do střední Evropy - v Rakousku provozuje platformu AustriaSat a v České republice a na Slovensku Skylink.

M7 Group se nyní pro svoji expanzi ve střední Evropě rozhodla pro satelitní službu AustriaSat Magyarország, která nahradí stávající službu Hello HD.

Nabídka bude obsahovat 55 nejpopulárnějších maďarských veřejnoprávních a privátních televizních stanic. Služba bude mít 12 stanic v HD rozlišení, které budou součástí balíčků Star, Optimal a Maximal za měsíční poplatek od 6,75 eur (1790 HUF) až po 20,90 eur (6490 HUF). Kompletní nabídku platformy si může zájemce prostudovat na stránkách www.austriasat.hu.

Platforma je dostupná ze satelitu Eutelsat 9A. Při využití duo LNB mohou abonenti sledovat programovou nabídku i ze sousedního satelitního systému Eutelsat Hot Bird z pozice 13°E.



"S uvedením AustriaSat Magyarország na pozici 9° východně chceme všem našim maďarským zákazníkům nabízet snadný a zábavný zážitek TV pomocí nejmodernější služby a péče o zákazníky. Jsme přesvědčeni, že tato nová platforma bude následovat stejnou cestu rozvoje, jako AustriaSat v Rakousku a Skylink v České republice a na Slovensku," dodal Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti M7 Group.

technické parametry pronajatených transpondérů AustriaSat Magyarország:
* Eutelsat 9A (9°E), freq. 11,747 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK
* Eutelsat 9A (9°E), freq. 12,074 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK

AustriaSat Magyarország používá systémy podmíněného přístupu Conax (původní po Hello HD) a nově také Irdeto (CAID 0624), které patří kartám Skylink používané v České republice a na Slovensku.

redakce





Reklama




Vybrané články