Quantcast

Barrandov Muzika odstartuje v sobotu 5.9. v 10:00 hodin

| Tisk

V pořadí čtvrtý tématický kanál televizní skupiny Barrandov odstartuje již příští sobotu dopoledne. Nová stanice Barrandov Muzika se zaměří na rozmanité hudební žánry, včetně lidové hudby. Stanice bude šířena prostřednictvím pozemních DVB-T vysílačů v Regionální síti 8 (RS8) společnosti České Radiokomunikace. Dále bude program součástí nabídky kabelové televize UPC, satelitní platformy Skylink a internetové televize O2 TV.


obrázek

Nová televizní stanice přináší bohaté spektrum české a slovenské hudební produkce napříč jednotlivými hudebními styly. V průběhu celodenního vysílání zazní dechovka, country, nebo i velmi oblíbená šlágrová muzika.

Vysíláním stanice Barrandov MUZIKA se tak rozšíří široké televizní portfolio, které již nyní obsahuje hlavní televizní kanál TV Barrandov, filmový a seriálový KINO Barrandov a kombinovanou dokumentární a dětskou televizní stanici Barrandov PLUS.

Velice nás těší, že rozšiřujeme naše „televizní řady“ o nový kanál, který je zaměřen převážně na hudební pořady. Nová televizní stanice Barrandov Muzika se zaměří na žánrovou i lidovou hudbu prověřenou časem. Divákům přinese hudební produkci, která oslovuje nejen starší generaci, ale v novém aranžmá také mladší věkové skupiny. Věřím, že stejně jako naše další televizní stanice, kterými jsou TV Barrandov, KINO Barrandov a Barrandov PLUS, si i nový kanál Barrandov MUZIKA získá své diváky, a bude je opravdu bavit,“ řekl jednatel společnosti Barrandov MUZIKA, s.r.o., Mgr. Jaromír Soukup.

Již od prvního dne vysílání bude stanice Barrandov MUZIKA nabízet pestrý hudební program s důrazem na stylovou rozmanitost. Diváci se tak mohou těšit na Písničky na přání, okusí Chuť moře nebo projdou Křížem krážem všemi zákoutími české a slovenské muziky.

Chystané hudební pořady


obrázek

Hrajeme na přání
V premiéře každý den ve 20:00
Moderuje Daniela Magálová a Noro Meszároš
Chcete někomu věnovat dárek, na který se nezapomíná? Pošlete své mamince, dědečkovi, příteli nebo oslavenci jeho oblíbenou písničku, která jim spolu s vaším věnováním rozzáří úsměv na rtech. Pořadem provází oblíbená dvojice Daniela Magálová a Noro Meszároš, a to každý den od 20:00.
Nejvíce mě naplňuje, že prostřednictvím příjemné hudby lidé lidem posílají srdečná přání, která, dle mého soudu, v této uspěchané době velmi chybí. Jde o skvělý formát pořadu a věřím, že bude všechny moc bavit,“ prozradila Daniela Magálová.
Pořad Hrajeme na přání moderuje i ostřílený Noro Meszároš: „Vážíme si každého diváka a podle toho přistupujeme i k jednotlivým přáním. V praxi to znamená, že nemícháme několik věnování dohromady k jedné písničce, ale právě naopak. Každý obdarovaný si zaslouží osobní přístup. Já tedy nejraději čtu vyznání lásky, je to krásné, jak se člověk může prostřednictvím televize odevzdat.“
Své milované písničky na přání si diváci volí z široké nabídky skladeb na webových stránkách televizní stanice Barrandov MUZIKA - www.barrandov.tv/muzika.

Chuť moře
Každý všední den od 11:00 a 16:00
Moderuje Oľga Valentová s kuchařem Massimem
Středomořská kuchyně se již servíruje. Slavný kuchař Massimo, který žije v Bratislavě, a Oľga Valentová každý všední den připravují ty nejchutnější italské speciality okořeněné skvěle vybranou muzikou. Stačí se jen zaposlouchat do krásných melodií a rázem slyšíte šum palem nad hlavou a cítíte vůni tamní kuchyně. Nechte se unášet atmosférou moře…

Staré dobré časy
Každý všední den od 19:00
Moderuje Zoro Laurinc
Když se potká moderátor Zoro Laurinc se svými milými hosty, o zábavu je rázem postaráno. Během příjemného povídání si zavzpomínáme na staré dobré časy. Samotnou atmosféru dokreslí hudba, která neodmyslitelně patří k této době. Příjemná společnost s nejkrásnějšími písněmi, které jsou nám tak blízké, přichází každý všední den po 19:00.

Chystané zábavné pořady

Zahoď starosti
V premiéře každé úterý ve 22:00
Moderuje Otto Weiter a Andrea Fischer
Zábavná hudební talkshow Otty Weitera a Andrey Fisher nechává nahlédnout nejen do zákulisí televizní stanice Barrandov MUZIKA, ale také do životů umělců. Hvězdy tohoto oblíbeného kanálu odhalí nejedno ze svých tajemství.

V talkshow Zahoď starosti přinášíme divákům hodně zajímavých pikantností o interpretech, skupinách a umělcích, a to jak z jejich pracovního, tak z osobního života. Celá show je odlehčena veselými příhodami a hlavně písničkami samotných pozvaných hostů. Diváci Barrandov Muziky se mají skutečně nač těšit, protože i my, moderátoři, jsme občas zaskočeni některými vyprávěními, které vylézají napovrch, a o kterých se diváci jinde nemohou dovědět,“ říká o pořadu Zahoď starosti moderátorka Andrea Fischer.
Nechejte se unášet na vlnách dobré nálady, pohody a vždy skvělé muziky každé úterý po 22. hodině.


obrázek

Otto Weiter Show
V premiéře každou sobotu v 18:00
Moderuje Otto Weiter
Velkolepá hudebně–zábavná show Otty Weitera a jeho hostů. Vynikající náladu navodí spousta výborných písní a působivých tanců. Celou show dotváří vtipné historky a fórky. Otto Wieter se svými hosty strhne svým působivým vystoupením a nezapomene jej doplnit o nestárnoucí a líbivé melodie.

Do každého dílu se snažím dostat několik generací zpěváků, ale také i různé hudební žánry. Díky tomu se pro televizní diváky na jednom jevišti potkají pěvecké legendy s mladými umělci. V žánrech se setkává pop-music s lidovkou a pop-rockem, nebo country s dixielandem, anebo klasická dechovka se světovými hity,“ prozradil o pořadu Otto Weither.

Otto Weiter Show je zkrátka hudebně–zábavná show, plná zajímavých interpretů, úsměvných a pohodových slov, efektů, gagů a skvělých písniček.


obrázek

Hitparády
V premiéře každou sobotu v 10:00
Moderuje Andrea Fischer
Senziparáda přináší ty nejoblíbenější hity televizní stanice Barrandov MUZIKA. Své fanoušky přivede do varu hitparáda patnácti tanečních šlágrů, které jsou dále doplněny o pět novinek týdne. Pořadí dvaceti nejposlouchanějších písniček určují televizní diváci.
Senziparádou bude provázet moderátorka a zpěvačka Andrea Fischer: „Diváci se mohou každý týden těšit na pět novinek a patnáct postupujících písní z oblasti pop-music. Jsou to především hity ověřené časem, ale i mnoho nových písní, které jistě překvapí. Pořadí a úspěch písní i umělců je pouze v rukou diváků televize Barrandov MUZIKA.“

Volenka
V premiéře každou sobotu v 16:00
Stanice Barrandov MUZIKA přináší zcela netradiční hitparádu lidových písní. Z pětadvaceti nejoblíbenějších lidovek si divák může zvolit jedničku, která je jeho srdci nejbližší.
Ale pozor, do hry ještě přichází dalších pět novinek, které mohou pěkně zamíchat pořadím. Avšak jen ty nejlepší mohou zvítězit.



obrázek

Tématická muzika
Muzikanti, hrajte!
Každý den
Slovanský temperament se v muzice nezapře. Nechte se jím strhnout prostřednictvím lidových písní ze všech koutů Čech, Moravy, Slezska i Slovenska. Lidové písničky nejen pro naše babičky startují každý všední den od 12:00 a 17:00 a poté od středy do neděle v 7:00. A protože lidovek není nikdy dost, do ouška zahrají ty nejlepší lidové kapely i v neděli od 12:00 a 18:00.

Dechovka
Každé pondělí, úterý, středa a pátek v 15:00 a v neděli v 8:00
Křídlovka, tuba a zpěv. Tohle všechno musí znít, když začne hrát pravá dechová hudba. Nejlepší primáši předních českých a slovenských dechovek si pro diváky připravili směs těch nejoblíbenějších a nejkrásnějších písní.

Šlágry na MUZICE
Každý všední den a v sobotu
Hudba, na které jsme vyrůstali! Výběr těch nejznámějších evergreenů od českých a slovenských zpěváků, které diváky roztancuje.

Křížem, krážem
Každý všední den v 10:00
Každé srdce zaplesá, když slyší hudbu své domoviny. Zaposlouchejte se do krás české, moravské a slovenské muziky. Pořad Křížem krážem přenese diváka do všech zákoutí naší vlasti a připomene krásy naši malebné krajiny.

Muzika party
Každou sobotu a neděli ve 22:00
Muzika party provede diváka v dvouhodinové relaci nejlepšími světovými evergreeny. Hity napříč generacemi nenechají nikoho chladným. Pořad Muzika party je určena k poslechu a i k tanci.



Hrajeme na dobrou noc
Každý den o půlnoci
Klidné tóny písní ukolébají ke spánku a přenesou do sladkého snění. Televizní stanice Barrandov MUZIKA se od půlnoci naladí na pohodovou vlnu, která uspí i tu nejrozbouřenější duši.

Hvězdná noc
Každý den od 1:00
Tu nejlepší hudbu pod hvězdnou oblohou přináší stanice Barrandov MUZIKA pro všechny „nespavce“, se kterými vyráží každý den v 1:00 ráno na čtyřhodinovou noční plavbu. Proplouvat bude mezi různými hudebními žánry a nejlepšími hity stanice.

redakce





Reklama




Vybrané články