Quantcast

O víkendu bezplatně HBO pro zákazníky freeSATu, Skylinku, Nové Digi TV a Flix TV

| Tisk

DOPLNĚNO - Prémiový filmový kanál HBO bude o nejbližším prodlouženém víkendu dostupný pro všechny televizní diváky. Společnost HBO Europe ve spolupráci s operátory pay-tv přichystala tradiční ochutnávku programu.

Stanice HBO bude o tomto víkendu dostupná pro všechny zájemce bez ohledu na to, zda mají tento program aktivní či nikoliv.

Volné vysílání HBO začne v sobotu 29.10.2016 v 6:00 hodin a skončí v pondělí 31.10.2016 v 6:00 hodin ráno. Půjde celkem o 49 hodin prémiového obsahu pro všechny diváky s placenou televizí.

Během uvedeného období budou volně k dispozici programy HBO HD a HBO v SD rozlišení. Ze satelitních platforem potvrdili volný přístup k programu HBO operátoři platforem freeSAT, Skylink, Nová Digi TV CZ a Flix TV. Provozovatel platformy Skylink umožní bezplatný přístup k programu HBO HD na všech aktivních kartách Skylink - tedy i pro zákazníky s balíčkem DIGITAL. Volné vysílání není omezeno jen na satelitní platformy - během víkendu může být HBO dostupné i u kabelových a IPTV operátorů.

Během volného vysílání HBO bude k dispozici jen hlavní program. Programů HBO2, HBO3 ani Cinemaxů se "open window" netýká.

O víkendu v době bezplatného vysílání HBO si mohou zájemci vychutnat premiéru českého kriminálně-dramatického seriálu Pustina.



Nehostinná pustina severních Čech, zjizvená roky těžby. Surová atmosféra vesnice, rozervané nejen lžícemi bagrů, ale i napětím mezi jejími obyvateli. A pak záhadný zločin, který vše spustí. Toto je východisko nového seriálu Pustina režisérky Alice Nellis, pod jejímž vedením si zahráli známí herci jako například Zuzana Stivínová nebo Jaroslav Dušek.

Osmidílná minisérie z produkce HBO Europe sklidila úspěch na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech a dostala se i do oficiálního výběru letošního mezinárodního filmového festivalu v Torontě. Kritiky oceňovaný seriál je dokonce označovaný jako očekávaná televizní událost roku.

redakce





Reklama




Vybrané články