Quantcast

freeSAT chystá Nova Sport 2, Nova Int. míří do SK, do CZ pak Markíza Int.

| Tisk

logo Operátor satelitní placené televize freeSAT chystá změny v programové nabídce. V nejbližší době zařadí do české nabídky kanál Markíza International, do slovenské pak Nova International. V českém a slovenském programovém rastru se objeví sportovní kanál Nova Sport 2.

Hlavní změny pro abonenty freeSATu přijdou ve středu 1.3.2017 kdy v české nabídce této platformy skončí slovenské komerční stanice TV Markíza (Markíza HD) a TV Doma. Naopak se mohou zákazníci operátora těšit na mezinárodní verzi stanice Markíza - tedy Markíza International.

Program Markíza International bude součástí nabídky freeSAT CZ od základního balíčku freeSAT light na pozici 11.

Změny čekají i abonenty platformy na Slovensku. V první březnový (marcový) den bude ze slovenské nabídky freeSATu vyřazena stanice TV Nova (Nova HD) a rovněž i seriálový a filmový kanál Nova Cinema. Brzy bude pro předplatitele freeSATu na Slovensku přidána stanice Nova International. Termín zařazení mezinárodní verze Novy do freeSATu zatím nebyl stanoven.



Vyřazení národních verzí programů TV Markíza a TV Doma z české nabídky a TV Nova a Nova Cinema ze slovenské je na základě požadavku provozovatelů těchto stanic. Operátor tak přizpůsobí programovou nabídku podmínkám broadcasterů. Podobně skončí slovenské komerční stanice v nabídkách ostatních kabelových a satelitních platforem. Obdobně i české komerční programy na Slovensku. Zatím se zásadní změny týkají programů skupin Nova a Markíza.

Pro předplatitele freeSATu v Česku a na Slovensku chystá provozovatel rozšíření programové nabídky o další žádaný program - placený sportovní kanál Nova Sport 2. Termín zařazení stanice do nabídky zatím nebyl uveden.

redakce





Reklama




Vybrané články