Quantcast

Discovery a Eurosport zůstávají na Skylinku. Nově bude nabízet TLC

| Tisk

logo Televizní programy skupiny Discovery Networks - Eurosport1 HD, Eurosport2 HD, Discovery HD Showcase, Discovery Channel a Animal Planet zůstanou v nabídce Skylinku. Navíc operátor zařadí stanici TLC. Vyplývá to z dohody společnosti Discovery Networks s operátorem satelitní platformy Skylink, kterou provozuje lucemburská mediální skupina M7 Group.

Zákazníci Skylinku mohou proto i nadále sledovat stanice Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Discovery Channel, Animal Planet a Discovery HD Showcase. Od 20.6.2017 také i stanici TLC.

TLCje významnou zábavní stanicí pro ženy, která přináší pozoruhodné životní příběhy, s nimiž se diváci mohou ztotožnit - sledovat zajímavé rodiny, dojemné proměny nebo životní milníky.



Díky této nové smlouvě budou předplatitelé Skylinku moci i nadále sledovat klíčové sportovní události jako Roland Garros a další grandslamové tenisové turnaje, Giro D'Italia nebo nadcházející zimní olympijské hry 2018. Navíc se ale také mohou těšit na nejvýznamnější pořady stanice Discovery Channel, jakými jsou například V divočině s Bearem Gryllsem, Rození obchodníci a Zlatá horečka, nebo na nejnovější seriály Záchranné akce na Mount Everestu, Cooperův poklad a Zápasník. Diváci budou navíc mít možnost sledovat zajímavé pořady stanice TLC, jako například Král dortů, Jak si vybrat správné šaty a Podivná těla.

K oznámení se vyjádřila i Victoria Davies, manažerka Discovery Communications pro střední a východní Evropu. Zdůraznila výhody, které nová dohoda přináší domácímu publiku: „Je nám potěšením, že můžeme oznámit rozšíření partnerství s M7 Group. Naše nejpopulárnější kanály v České republice a na Slovensku budou nyní k dispozici přes Skylink. Tímto způsobem budeme svým fanouškům a předplatitelům Skylinku moci přinést více poutavých, milých a zábavných pořadů stanice TLC. Znovu tak potvrzujeme svůj dlouhodobý závazek a cíl: vytvářet relevantní prémiový obsah a předávat ho ještě více divákům než dříve.“

redakce





Reklama




Vybrané články