Quantcast

Skylink: Konec Crime and Investigation, start TLC

| Tisk

logo V placené televizi operátora česko-slovenské satelitní televize Skylink dnes došlo k několika změnám - skončil dokumentární kanál Crime&Investigation a do nabídky platformy je naopak zařazen jeden z programů televizní skupiny Discovery - TLC.

Po mnoha měsících náročných vyjednávání se Discovery Networks dohodla s lucemburskou mediální skupinou M7 Group na pokračování distribuce sportovních stanic Eurosport1 HD a Eurosport2 HD a rovněž i dokumentárních programů Discovery Channel, Discovery HD Showcase a také Animal Planet. Součástí nové dohody je zařazení dalšího programu z Discovery - TLC.

Díky nové dohodě Discovery posiluje svoji přítomnost na českém a slovenském trhu skrze operátora platformy Skylink. Špatnou zprávou pro klienty Skylinku je naopak vyřazení program Crime&Investigation. Podobný program v nabídce Skylinku není.

TLC přináší pozoruhodné příběhy z reálného života plné emocí, humoru, naděje a lidskosti v různých žánrech. Programy TLC uspokojují touhu po poznání a baví diváky svými prvotřídními populárně naučnými, sportovními a dětskými programy.

technické parametry:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
frekvence: 12,109 GHz
polarizace: horizontální
SR: 27500 ksymb/s


FEC: 3/4
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK
pilot: ON
pozice ve fast scanu: 137
formát: SD/MPEG-4

TLC je součástí programových balíčků Smart, Multi, Kombi, Multi HD a Komplet. V rámci promo akce bude stanice zpočátku dostupná na všech aktivních přístupových kartách Skylinku - tedy bez ohledu na to, zda jej mají předplacený.

redakce





Reklama




Vybrané články