Quantcast

Golf Channel zařazen do nabídky freeSATu

| Tisk

logo Do nabídky satelitní placené televize freeSAT byl dnes zařazen další sportovní kanál. Fanoušky golfu potěší rozšíření programové nabídky o stanici Golf Channel.

Předplatitelé freeSATu v České republice a na Slovensku tak mohou sledovat nejprestižnější golfové události.

V následujících týdnech se mohou diváci Golf Channel těšit na závěr americké PGA Tour. Turnaje Fedex Cup Playoffs jsou přehlídkou nejlepšího světového golfu za účasti Top hráčů z celého světa. Na přelomu září a října se koná Presidents Cup, kde se utkají týmy USA a Mezinárodní výběr pod vedením Nicka Price.

Diváci Golf Channel nepřijdou ani o nic podstatného ze závěru European Tour. Race to Dubai a končí třemi listopadovými turnaji Rolex Series. Přímé přenosy z Turecka, Jihoafrické republiky a Spojených Arabských Emirátů jsou samozřejmostí.

Golf Channel se po navázání spolupráce s freeSAT objevuje již u všech velkých poskytovatelů placených TV kanálů. Jedinou golfovou televizi, která vysílá v ČR a na Slovensku 24 hodin golf naleznou diváci v nabídce O2TV, T-Mobile, Skylink, UPC ČR, UPC SK, Nová Digi TV CZ, Nová Digi TV SK, Orange SK, Netbox, Magio TV/Magio Sat (Slovak Telekom) a u dalších operátorů.

technické parametry - Golf Channel:

logo satelit: Thor 6 (0,8°W)
frekvence: 12,380 GHz
polarizace: vertikální
SR: 30000
FEC: 3/4
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK



Golf Channel
service ID: 6020
video PID: 2002 (MPEG-4/SD)
audio PID: 2003 (česky, MPEG)
CA systémy: Irdeto (CAID 0D97, 0653), Conax (CAID 0B02, 0B1C), Nagra MA (CAID 1815, 1882)

Distribuci programu Golf Channel na satelit Thor 6 zajišťuje společnost Slovak Telekom (ST). Kryptovací systémy UPC DTH firma ST připojila před týdnem - 25.8.2017. Od 1. září je program Golf Channel oficiální součástí nabídky freeSATu.

redakce





Reklama




Vybrané články