Quantcast

freeSAT CZ přidává 3 nové programy, freeSAT SK celkem 8 stanic

| Tisk

logo Lucemburský operátor satelitní placené televize freeSAT rozšiřuje českou a slovenskou nabídku o další stanice. Zákazníci v Česku se dočkají tří nových stanic, na Slovensku celkem osmi programů.

Oblíbenost filmových a dětských televizních stanic neustále narůstá a podle průzkumů divácké sledovanosti patří právě JOJ Cinema mezi nejoblíbenější české filmové programy. UPC DTH se na základě toho rozhodla zařadit úspěšný filmový kanál JOJ Cinema HD do české i slovenské nabídky freeSATu. Dobrou zprávou pro diváky této stanice pak je, že vysílané filmy nejsou přerušované reklamou.

Diváci se mohou těšit na ty nejnovější filmové trháky, v nabídce pravidelně najdou jak Film týdne, tak Film měsíce. Vysílání je s českým dabingem. V následujících měsících půjde například o filmy Než přišla bouře, Gringo: Zelená pilule, Hrdinové ohně, Fakjů pane učiteli 3 nebo Špión, který mi dal kopačky. JOJ Cinema bude dostupný pro předplatitele balíčku Plus HD, v prvních 5 měsících si ho ale budou moci užít i předplatitelé balíčku Medium HD.

Druhou březnovou novinkou freeSATu pro zákazníky v České republice je Prima Krimi HD - nejmladší přírůstek skupiny Prima, který začal vysílat před méně než rokem. Stanice se zaměřuje především na zahraniční krimi a detektivní produkci. Diváci se tak mohou těšit na oblíbené seriály jako například Sběratelé kostí, Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně, Castle na zabití nebo Myšlenky zločince. Diváci si užijí také množství premiér. Žhavou novinkou je minisérie Purpurové řeky, volné pokračování úspěšných filmů s Jeanem Renem natočených počátkem milénia. Ačkoli je hlavní role obsazená jiným hercem, tíživá atmosféra odlehlých koutů francouzského venkova, kde došlo k hrozivé vraždě, zůstává. Premiérový díl bude od 9. března vysílán každou sobotu v 20:15. Pro fanoušky populárního seriálu Myšlenky zločince přinášíme dobrou zprávu - premiérová 13. série vrací na scénu oblíbený tým specialistů, kteří se tentokrát musí popasovat s úmrtím jednoho z nich a s uprchlým masovým vrahem. Nové epizody budou vysílány od 25. března každý všední den od 22:05. Milovníci kriminální klasiky jistě ocení seriál Slečna Marplová podle předlohy mistryně oboru Agathy Christie o všudypřítomné staré dámě, která je postrachem i těch nejzákeřnějších zločinců - od 30. března každou sobotu a neděli od 18:15.

freeSAT jako první satelitní platforma v Česku přinese nový dětský kanál LaLa TV, která nabízí podobný program jako oblíbené Zpívánky. Od 1. dubna se tak děti mohou těšit na vysílání plné příjemných a zábavných českých písniček. Režisérem a producentem stanice je Peter Núněz, který stojí za populárními projekty jako je například Česko-slovenská superstar, Farma, SuperSilvester, Bajlando nebo Let´s Dance.

Stanice budou dostupné pro všechny předplatitele freeSAT CZ s balíčkem Medium HD. Stanici JOJ Cinema diváci naleznou na pozici 126 (po 5 měsících bude dostupná v balíčku Plus HD), stanice Prima Krimi bude dostupná na pozici 19 a LaLa TV na pozici 88.

freeSAT SK

Divákům freeSATu na Slovensku se nabídka rozšíří i o několik maďarských programů - konkrétně o Comedy Central, Comedy Central Family, MTV Hungary, Nick Jr., Nickelodeon a Nicktoons. Vedle těchto programů také o slovenský dětský kanál RiK TV.

Pro maďarsky hovořící příznivce televizní zábavy přichystal freeSAT SK od 1.3.2019 na pozicích 127 a 128 programy Comedy Central a Comedy Central Family, dva oblíbené komediální kanály, Comedy Central patří mezi nejpopulárnější značky televizní zábavy generace Y. Diváci se mohou těšit na ikonické a kultovní seriály jako South Park, Fmaily Guy, The Big Bang Theory či Modern Family ale i o stand-upy z vlastní dílky či jinou maďarskou produkci.

Comedy Central Family je relativní nováček - na maďarském trhu působí od roku 2017 a vysílá populární zábavné a rodinné seriály a doplňuuje nabídku stanice Comedy Central. Vysílá nejlepší sitcomy jako Jak jsem poznal vaši matku, Zajatci předměstí, Melissa a Joey, klasické komediální seriály jako Přátelé či kreslené seriály jako SpongeBob či Tučňáci z Madagaskaru.

Vzrušující show a nejnovější hity od března zákazníkům freeSATu na Slovensku přináší program MTV Hungary.

Od dubna 2019 se mohou diváci těšit na 4 dětské programy - slovenský program RIK TV a dále tři maďarské verze programů Nickelodeon, Nick Jr. a Nictoons.



Přehled nových programů freeSAT CZ a freeSAT SK:

ProgramjazykrozlišeníbalíčekzemědostupnostEPG pozice
JOJ Cinema HDčeskyHDPlus HD (*)CZ, SK1.3.2019126
Prima Krimi HDčeskyHDMedium HDCZ1.3.201919
Lala TVčeskySDn/aCZ1.4.201988
Comedy CentralmaďarskySDMedium HDSK1.3.2019127
Comedy Central FamilymaďarskySDMedium HDSK1.3.2019128
MTV HungarymaďarskySDMedium HDSK1.3.2019129
Nick Jr.maďarskySDMedium HDSK1.4.201986
NickelodeonmaďarskySDMedium HDSK1.4.201987
NicktoonsmaďarskySDMedium HDSK1.4.201988
RiK TVslovenskySDMedium HDSK1.4.201989


Vysvětlivky:
n/a ... není známo
(*) ... program bude prvních pět měsíců dostupný i zákazníkům s balíčkem Medium HD

redakce





Reklama




Vybrané články