Quantcast

Antik Sat: Erotická Dorcel TV v HD rozlišení

| Tisk

logo Košický operátor Antik Telecom rozšiřuje svoji nabídku programů ve vysokém rozlišení (HDTV). Nově mohou zákazníci satelitní služby Antik Sat sledovat stanici pro dospělé Dorcel HD.

Stanice Dorcel TV není zbrusu novým programem v nabídce DTH platformy Antik Sat. Provozovatel doposud nabízel tento kanál v klasickém SD rozlišení. Od úterý 9. července 2019 mohou program sledovat v technicky dokonalejší kvalitě - v HD rozlišení.

V současné době mají klienti Antik Satu dostupnou původní SD verzi Dorcel TV i novou v HD kvalitě. U zákazníků operátora s abonentskými přijímači dojde automaticky k naladění programu Dorcel TV HD. Ostatní zákazníci s vlastními přijímači a moduly si musí program naladit ručně zadáním níže uvedených parametrů.

SD verze Dorcel TV bude brzy vypnuta.

technické parametry - Dorcel HD

satelit: Eutelsat 16A (16°E)
frekvence: 11,231 GHz
polarizace: vertikální
SR: 42000 ksymb/s
FEC: 4/5
norma: DVB-S2
modulace: QPSK

Dorcel TV HD


service ID: 769
video PID: 269 (MPEG-4/HD)
audio PID: 3691 (MPEG, anglicky)
CA systémy: Conax (CAID 0B00), Videoguard (CAID 0911, 091F), Nagra MA (CAID 1830)

Modulaci programu Dorcel HD pro platformu Antik Sat po technické stránce zajišťuje operátor multiregionální platformy Total TV. Z toho důvodu je vysílání kryptováno nejen systémem Conax (CAID 0B00) pro karty Antik Sat ale rovněž i systémy podmíněného přístupu Videoguard (CAID 0911 a 091F) pro potřeby Total TV a také systémem Nagra MA (CAID 1830) pro chorvatskou platformu MAXtv.

Kanál Dorcel TV HD/SD vysílá erotický obsah určený výhradně pro dospělé.

redakce





Reklama




Vybrané články