Quantcast

Skylink ruší servisní poplatek. Nejnižší balíček bude Mini

| Tisk

Od 1. května 2021 bude platit nový ceník česko-slovenské satelitní a internetové platformy Skylink, společnosti M7 Group (Canal+ Luxembourg). Hlavní novinkou je zrušení servisního poplatku a zavedení nového placeného balíčku Mini.

Platforma Skylink chystá pro zákazníky v České republice řadu změn. K 1.5.2021 vstoupí v platnost nový ceník. Hlavní změnou je zrušení servisního poplatku a zavedení nového placeného balíčku Mini za cenu 149,-Kč měsíčně (při úhradě platebními metodami SIPO, Inkaso z účtu, případně při opakované platbě kartou) nebo 1 788,-Kč ročně. Programy z nabídky Digital tak již nebudou k dispozici samostatně po úhradě Servisního poplatku. Zůstanou však i nadále součástí všech placených balíčků, přičemž nejnižším balíčkem bude nový balíček Mini.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Rodina sleduje nabídku operátora platformy Skylink (foto: M7 Group)

Balíček Mini bude obsahovat 79 programů, z toho 39 ve vysokém rozlišení (HD), rozšíření oproti nabídce Digital se dotkne prakticky všech žánrů. Předplatitelé nepřijdou ani o exkluzivní premiéry pořadů vysílaných na programu Skylink 7, který také bude součástí nové nabídky. Všichni uživatelé budou mít navíc přístup k internetové službě Skylink Live TV, umožňující sledovat televizi až na 4 zařízeních v celé EU, včetně 7denního archivu a bohaté videotéky.

Cílem tohoto kroku je přinést už v nejnižším balíčku výrazně bohatší programovou nabídku a celkově vyšší hodnotu. Naopak dlouhodobé poskytování služby založené z rozhodující části na bezplatně dostupných televizních stanicích vidíme jako problematické. Důležitou roli hraje především fakt, že my přístup k těmto stanicím pro naše zákazníky zdarma nezískáme, za jejich šíření platíme,“ uvádí Ladislav Řeháček, country manager společnosti M7 Group pro Českou republiku a Slovensko. „Stejnou změnu jsme před rokem provedli na Slovensku a s odstupem její dopad hodnotíme jednoznačně kladně. Je jasné, že ne úplně každý bude spokojen s mírným navýšením ceny, věříme však, že i v České republice naprostá většina zákazníků rozšíření nabídky o dalších 17 programů uvítá,“ dodává.

Spolu se zavedením balíčku Mini dochází k úpravě ceny dvou doplňkových balíčků: nová cena balíčku CS bude 155 Kč za měsíc, předplatné balíčku Film Europe nově vyjde na 160 Kč měsíčně.


obrázek



▲ Obr č. 2 - Seriály a filmy na Skylink 7 (foto: M7 Group)

Výše uvedené změny se promítnou i do struktury balíčků internetové televize Skylink Live TV.

redakce





Reklama




Vybrané články