Quantcast

Skylink SK od dubna zdraží některé služby

| Tisk

Od čtvrtého měsíce tohoto roku budou některé služby pro zákazníky satelitní a internetové platformy Skylink dražší. Změna se týká jen vybraných služeb na Slovensku. Ceník pro Českou republiku se nemění.

Společnost M7 Group, člen CANAL+, ohlásil zvýšení cen některých televizních balíčků satelitní platformy Skylink na Slovensku. Nový ceník vstoupí v platnost 1.4.2022. Zvýší se cena nejnižšího balíčku Mini a dvou prémiových balíčků CS a Film Europe. Platby za ostatní služby Skylinku se nemění.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Rodina u televizní nabídky platformy Skylink (foto: M7 Group)

Od dubna (apríla) 2022 bude si provozovatel Skylinku za balíček "Mini" účtovat 6,90 eur měsíčně (doposud 5,80 eur měsíčně) a to při úhradě platebními metodami SIPO nebo Inkaso z účtu, případně při opakované platbě kartou, nebo 82,80 eur ročně při jednorázové platbě (nyní 69,60 eur).

Zdraží také doplňkové balíčky CS a Film Europe. Za balíček "CS" u Skylinku na Slovensku zákazník zaplatí 7,10 eur měsíčně (nyní 6 eur), eventuálně 85,20 eur ročně (doposud 72 eur). Balíček "Film Europe" podraží na 7,20 eur měsíčně (nyní 6,20 eur), eventuálně 86,40 eur ročně (aktuálně 74,40 eur).



"Neustále se snažíme zlepšovat naše služby zákazníkům. V roce 2021 jsme obohatili naši programovou nabídku o 10 stanic, z toho 6 v HD kvalitě. Za zmínku stojí sportovní kanály JOJ Sport HD a RTVS Sport HD. Snažíme se, aby naši zákazníci měli vždy něco navíc. Proto nás těší, že již více než dva roky rozšiřujeme obsah Skylinku 7, díky kterému mají naši zákazníci možnost sledovat zajímavé filmy a seriály, které jinde nenajdou," říká Jaromír Glisník, člen představenstva M7 Group. "Nezapomínáme ani na službu Skylink Live TV, kterou mají všichni satelitní zákazníci v ceně svého předplatného. V loňském roce jsme rozšířili její videotéku o 400 hodin nových pořadů. V letošním roce budeme pokračovat ve zlepšování kvality našich služeb. I přes optimalizaci stále rostoucích nákladů jsme však nuceni přistoupit k některým cenovým změnám," dodává.

Nový ceník Skylinku vstoupí na Slovensku za dva měsíce v platnost. Pro Českou republiku se ceník nemění. "V ČR žádné změny (ceníku) nebudou," uvedl na dotaz webu parabola.cz Jaromír Glisník z M7 Group.

redakce





Reklama




Vybrané články