Quantcast

FilmBox Stars se mění. Chce být druhým nejsledovanějším pay-tv kanálem

| Tisk

Filmový kanál FilmBox Stars chce posílit svoji pozici na českém a slovenském trhu. Od 1.3.2021 se program FilmBox Stars stává součástí měření sledovanosti a chce navázat na úspěch hlavního kanálu FilmBox.

FilmBox Stars spouští český feed Od března funguje nový feed programu FilmBox Stars pro český a slovenský trh. Díky tomu může provozovatel stanice, filmová a distribuční společnost SPI International/FilmBox programovou nabídku kanálu více přizpůsobit místním potřebám.


obrázek

▲ Obr č. 1 - FilmBox Stars uvede film Protektor (foto: SPI)

FilmBox Stars bude více cílit na ženy. Kromě hollywoodských hitů a populárních blockbusterů s předními celebritami, které FilmBox Stars již vysílá, bude rozšířený program obohacen o další romantické komedie, dramata, seriály, thrillery a životopisné i rodinné filmy. Kromě toho nabídne i českou tvorbu.


obrázek

▲ Obr č. 2 - FilmBox Stars uvede film Bez kalhot (foto: SPI)

Strategické rozhodnutí přeměnit FilmBox Stars na měřený kanál je krokem vpřed, kterým navazujeme na úspěch FilmBoxu, jenž si vydobyl pozici lídra mezi placenými filmovými kanály v Česku a zastává ji už téměř dva roky,“ uvedl Berk Uziyel, generální ředitel SPI International. „Jsme vděčni za současnou podporu diváků SPI/FilmBox. Naším cílem je, aby se FilmBox Stars stal druhým nejsledovanějším placeným televizním kanálem na trhu,“ dodává Uziyel.

Programové schéma FilmBox Stars v hlavním vysílacím čase během týdne bude následující: v pondělí dramata s předními hollywoodskými herci, v úterý romantické filmy, ve středu napínavé thrillery, ve čtvrtek oblíbené české filmy a v pátek komedie. V sobotu kanál divákům nabídne životopisné či historické filmy a příběhy podle skutečných událostí. V neděli bude vysílat hit/premiéru týdne.


obrázek

▲ Obr č. 3 - FilmBox Stars uvede film Železná lady (foto: SPI)

V příštích týdnech si mohou diváci vychutnat Channinga Tatuma v hlavní roli filmu Bez kalhot, kde v režii Stevena Soderbergha zužitkoval své vlastní zkušenosti coby bývalý osmnáctiletý striptér.




obrázek

▲ Obr č. 4 - FilmBox Stars uvede film Rande na dvě noci (foto: SPI)

Ve filmu Dámský klub uvidíme, jak se dlouholeté přítelkyně Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen a Mary Steenburgen rozhodnou okořenit své životy po četbě Padesáti odstínů šedi. Jiným druhem komedie jsou Divoké včely Bohdana Slámy zpodobňující komplikované vztahy mezi páry v malé severomoravské vesnici.

Kromě toho se na FilmBox Stars samozřejmě objeví mnoho typických romantických komedií, jako je Rande na dvě noci, v němž sněžná bouře přemění to, co měla být známost na jednu noc, na něco mnohem delšího. Kanál také nabídne kvalitní dramata, jako je Protektor Marka Najbrta jako milostný příběh z časů protektorátu nebo Železná lady s Meryl Streep v roli stárnoucí Margaret Thatcher ohlížející se za svým životem.

FilmBox Stars je poskytován operátorům v SD i HD rozlišení.

redakce





Reklama




Vybrané články