Quantcast

Digi SK spouští nový balík Platinum

| Tisk

Nové programy přicházejí k divákům satelitní a kabelové platformy DIGI Slovakia. Operátor do nabídky zařazuje nový balíček programů Platinum, který přinese divákům další tématické programy.

Balíček Platinum potěší náročnější filmové fanoušky, kteří s novým balíčkem získají filmové programy Cinemax 1 HD, Cinemax 2 HD, Film Europe, dokumentární Travelxp a stanici pro dospělé XMO.

Nový balík Premium obsahuje 112 programů, z toho 47 v HD rozlišení (HDTV). Noví zákazníci při přechodu od jiného operátora mohou využít instalační bonus se kterým získají satelit a instalaci bez poplatků.


obrázek

▲ Obr č. 1 - DIGI SK má nový balíček Platinum (graf: DIGI SK)

Balík Premium obsahuje všechny stanice základního balíčku Štandard, rozšířeného tarifu Premium a vedle těchto programů obsahuje navíc filmové stanice Cinemax 1 HD a Cinemax 2 HD, které divákům přinesou americkou či světovou produkci. To vše v HD rozlišení.

Součástí balíčku Platinum je také filmová stanice Film Europe, která divákům nabízí nejlepší evropské filmy všech žánrů oceněné na mezinárodních a domácích filmových festivalech a soutěžích.

Pro dobrodruhy a cestovatele je určen program Travelxp, který nabízí dokumenty z vlastní produkce. Diváky vezme na nejoblíbenější a zajímavější místa na světě. Můžete tak poznávat různé kultury z pohodlí svého domova.



V novém balíčku Premium je také mužský erotický program určený pro dospělé diváky XMO.

Balík Platinum je dostupný pro zákazníky satelitní i kabelové služby Digi Slovakia za 19,60 eur měsíčně a to bez vázanosti.

redakce





Reklama




Vybrané články