Quantcast

regionalnitelevize.cz se změní na Náš region TV

| Tisk

Česká televizní stanice regionalnitelevize.cz chystá rebranding a rozšíření obsahu. S novým programovým schématem se stanice přejmenuje na Náš region TV. Rozhodla o tom Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) na svém posledním 14. zasedání konaného 13. září 2022.

Regulátor na základě požadavku pražské společnosti Regionální televize CZ s.r.o. odsouhlasil změnu satelitní licence udělenou 12. března 2012. Změní se název programu z "regionalnitelevize.cz" na "Náš region TV".


obrázek

▲ Obr č. 1 - regionalnitelevize.cz - záběr z příjmu stanice

Vedle názvu se změní i programové podmínky. Původní věta „Dvacetičtyřhodinový tok zpravodajských a uměleckých žánrů z regionů a pro regiony České republiky sestává z bloků v časovém rozsahu 2 - 6 hodin“ se nahrazuje textem „Dvacetičtyřhodinový tok zpravodajských a uměleckých žánrů z regionů a pro regiony České republiky sestává z časově nespecifikovaných bloků“ a to v souladu se žádostí provozovatele doručené RRTV dne 25. srpna 2022.



regionalnitelevize.cz je televizní stanice zaměřená na vysílání zpravodajství a informací ze všech obcí, měst a krajů. Divákům přináší informace o společenském ekonomickém, kulturním a sportovním dění. Stanice vysílá celoplošně přes satelit a tedy informace o různých událostech se dostanou k divákům na celém území Česka.

Satelitní signál regionalnitelevize.cz je šířen volně ( FTA) na kapacitě operátora M7 Group, provozovatele česko-slovenské satelitní platformy Skylink na družici Astra 3B (23,5°E) a vysílání je tak dostupné nejenom divákům v Česku ale v celé Evropě v dosahu širokého paprku satelitu. Frekvence: 12,090 GHz, polarizace vertikální, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, FTA.

redakce





Reklama




Vybrané články