Quantcast

Kde všude sledují čtenáři tv/video obsah? Odpověděla anketa

| Tisk

Televizní a video obsah sledují diváci na různých místech. Patří mezi ně i méně obvyklé místa. Ty zjišťovala nedávno uzavřená anketa webu parabola.cz.

Anketní otázka zněla "Na jakém méně obvyklém místě sledujete tv/video obsah nejčastěji?". Nejvíce z méně tradičních míst pro konzumaci vizuálního obsahu patřilo WC (29,4%). Mimo domov patřilo druhé místo volbě v hospodě (19,1% hlasů).


obrázek

▲ Obr č. 1 - Výsledky ankety Na jakém méně obvyklém místě sledujete tv/video obsah nejčastěji? (foto: parabola.cz).

Další varianta nasbíraly kolem 10 až 11 procent hlasů. Nejvíce v práci (11,8%), v koupelně (11%), u sousedů (10,7% hlasů) a v garáži (10,3%). Nejméně hlasů dostala varianta ve sklepě (7,7%).

Anketa probíhala od 25. března do 14. dubna 2023 a hlasování se zúčastnilo 272 čtenářů webu parabola.cz.



Po skončení hlasování ve výše uvedené Anketě byla vyhlášena nová: "Co očekáváte od nové české televizní stanice A11?". Hlasovat můžete na titulní stránce i v diskusním fóru. Připomeňme, že A11 hodlá zahájit vysílání 27. dubna 2023 v 18:30 hodin a nahradí stávající stanici Náš region TV (dřívější Regionalnítelevize.cz). V relativně krátké době tak půjde o druhý rebranding. Stanice A11 bude na satelitu (Astra 3B), v pozemním vysílání (multiplex 23 na pozici Test-2) a u kabelových a internetových operátorů podle dohody s jednotlivými provozovateli.

Do Anket vybíráme otázky, které mohou oslovit co největší množství čtenářů webu parabola.cz. Máte-li námět na anketní otázku, můžete ji poslat na redakční e-mail. Možná bude příští Anketa zkoumat názory čtenářů na základě Vašeho námětu.

redakce





Reklama




Vybrané články