Quantcast

Skylink: CANAL+ Action a knihovna CANAL+ pro více diváků

| Tisk

Adrenalinový televizní program CANAL+ Action a videotéka CANAL+ je nově dostupná pro více zákazníků česko-slovenské satelitní a internetové platformy Skylink, lucemburské mediální skupiny M7 Group, člena CANAL+. Obě služby byly umístěny i do nižších balíčků.

CANAL+ Action a knihovna CANAL+ pro více abonentů

V úterý 3.10.2023 rozšířil operátor balíček Smart o filmový kanál CANAL+ Action. Stanice je díky tomuto kroku dostupná pro více zákazníků Skylinku.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Skylink - Vaše satelitní televize (foto: M7 Group)

Vedle přidání lineárního programu CANAL+ Action do nižšího balíčku došlo k rozšíření balíčků Smart a Multi v internetové televizi Skylink Live TV o videotéku CANAL+. Ta byla původně dostupná až od balíčku Kombi+.

Volné vysílání dalších programů

Od úterý 3. 10. 2023 do úterý 7. 11. 2023 budou pro všechny zákazníky Skylinku volně dostupné dva programy.

Dokumentární program Spektrum, která uvede sérii Vzdušní bojovníci o letcích, kteří radikálním způsobem změnili vzdušné válčení, nebo dvoudílný dokument Jak se žije v ponorce.

Druhou volně dostupnou stanicí je CANAL+ Action, kterou si v říjnu pustí zákazníci již od balíčku Mini, nabídne adrenalinem nabité filmové trháky a dramatické seriály. V česko-slovenské premiéře pak 3. října uvede francouzský krimiseriál B.R.i. Policejní jednotka specializovaná na organizovaný zločin má co dočinění s gangy, které ohrožují celou Paříž. Podaří se jejím členům zachovat si své morální hodnoty, nebo budou muset sami přejít na stranu zločinu, aby s ním mohli bojovat?

Programy CANAL+ Action a Spektrum jsou dostupné také v internetové televizi Skylink Live TV, kterou mají všichni zákazníci v ceně svého balíčku.

technické parametry - CANAL+ Action HD:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
kmitočet: 11,973 GHz
polarizace: vertikální
SR: 29900 ksymb/s
FEC: 2/3
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK
pilot: OFF
FastScan pozice: 5

technické parametry - Spektrum HD:

satelit: Astra 3B (23,5°E)


kmitočet: 12,090 GHz
polarizace: vertikální
SR: 29900 ksymb/s
FEC: 2/3
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK
pilot: OFF
FastScan pozice: 80

redakce





Reklama




Vybrané články