Quantcast

Crime+Investigation v nabídce Skylink Live TV

| Tisk

Programová nabídka internetové (OTT) služby Skylink Live TV, lucemburské společnosti M7 Group, člena skupiny CANAL+, se rozšířila o další tématickou stanici. V nabídce se objevil program Crime+Investigation TV.

Program Crime&Investigation se zaměřuje zejména na pořady o zločinech, které se skutečně staly. Přináší pohledy do kriminálních laboratoří, policejních archívů a soudních síní. Nabízí příběhy, které jsou inspirací pro oblíbené kriminální seriály, často ještě více neuvěřitelné.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Služba Skylink Live TV (foto: M7 Group)



Stanice C&I je dostupná od balíčku Multi pro zákazníky internetové (OTT) a satelitní (DTH) televizní služby operátora. K dispozici je stanice pouze přes internet. "Na satelitu s ní nepočítáme," uvedl webu parabola.cz Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti M7 Group

Distribuce Crime and Investigation se přesto objevila na satelitu Astra 3B (23,5°E) v rámci jednoho z DVB-S2 multiplexů M7 Group, na kmitočtu 11,856 GHz. Tento feed je ale určen pouze pro diváky v Beneluxu (platformy Canal Digitaal a TV Vlaanderen).

redakce





Reklama




Vybrané články