Quantcast

TV Prima požádala o licence pro Prima love SK a Prima COOL SK

| Tisk

Česká televizní skupina TV Prima, provozovatele FTV Prima, spol. s r.o., hodlá rozšířit svoje portfolio lineárních kanálů. Provozovatel požádal o licence pro nové programy Prima COOL SK a Prima love SK.

TV Prima požádala českého regulátora médií RRTV (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání) o udělení vysílacích licencí pro své projekty s názvy Prima love SK a Prima COOL SK.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Sídlo skupiny FTV Prima (foto: FTV Prima)

Rada se bude požadavkem vysílatele zabývat na některém z dalších termínů zasedání. Vysílatel pak bude mít 360 dní na zahájení vysílání.

FTV Prima chce licence pro Prima COOL SK a Prima love SK pro zvláštní přenosové systémy (distribuci prostřednictvím internetu). Nicméně je teoreticky možné, že se programy mohou objevit i na satelitu.

Samotné názvy naznačují, že FTV Prima chce provozovat slovenské verze stanic Prima COOL a Prima love, své dva populární programy zaměřené na mužské a ženské publikum.



Společnost FTV Prima v současné době na Slovensku svůj mezinárodní kanál Prima PLUS, který vysílá vybrané pořady vlastní produkce a některé akviziční tituly.

V Česku je portfolio stanic provozovatele mnohem širší - vedle hlavního plnoformátového programu TV Prima divákům nabízí i zmíněné programy Prima COOL a Prima love, dále filmový kanál Prima MAX, dokumentární Prima ZOOM, retro program Prima STAR, stanici zaměřenou na reality show Prima SHOW a zpravodajskou televizi CNN Prima NEWS. Dále divákům nabízí stanici Prima +1, program hlavního programu s hodinovým posunem.

redakce





Reklama




Vybrané články