Quantcast

TV Óčko nabízí své pořady zdarma na internetu

| redakce | tisk

Hudební televize Óčko se dohodla na spolupráci s největším českým videoserverem Stream.cz. Vybrané pořady nejpopulárnější české hudební televize díky této dohodě budou volně k dispozici na internetu.

Chceme být na internetu více vidět, ale nechtěli jsme experimentovat s vlastním řešením. Raději jsme našli partnera, který má s videem na internetu velké zkušenosti a který má potenciál oslovit několik milionů pravidelných uživatelů internetu,“ říká Hynek Chudárek, výkonný ředitel hudební televize Óčko. „Součástí naší dohody se Stream.cz je i realizace společných obchodních aktivit; budeme k pořadům umístěným na internetu prodávat reklamu,“ dodává Hynek Chudárek.

V okamžiku spuštění mají návštěvníci serveru Stream.cz k dispozici celkem 44 dílů různých pořadů Óčka. Konkrétně se na internetu budou prezentovat pořady knokaut, Frisbee, Bravo TV, 5. element, Madhouse, Stylissimo, Filmshot a Inbox. „Na Stream.cz nebudeme dávat všechny pořady, ale jen ty, ke kterým máme odpovídající práva,“ říká Hynek Chudárek. Óčko bude také sledovat návštěvnost jednotlivých pořadů na internetu. „Bude to pro nás další informace o tom, o jaká témata mají naši diváci a návštěvníci internetu zájem,“ dodává Hynek Chudárek.

Programový ředitel Stream.cz Petr Svoboda novou spolupráci komentuje: „Jsem rád, že pořady Óčka obohatí naše stávající portfolio. Nabídka Stream.cz se tím rozšíří o téměř 40 kvalitních titulů měsíčně a uživatelé nyní budou moci zhlédnout své oblíbené pořady Óčka bez časového omezení.“ Zařazení pořadů Óčka se navíc časově kryje se spuštěním nové grafické podoby Stream.cz. „Společně s novým profesionálním obsahem od Óčka a dalších partnerů by měla změna designu významně zvýšit atraktivitu serveru,“ dodává generální ředitel Stream.cz Miloš Petana.

Pořady Óčka uživatelé najdou na adrese ocko.stream.cz.

zdroj: PR Óčko





Reklama




Vybrané články