Quantcast

Natural Life Channel - přírodopisný kanál FTA na 42E

| redakce | tiskobrázek k článku: Natural Life Channel - přírodopisný kanál FTA na 42E

Na satelitu Türksat 3A (42°E) se objevil nekódovaný přírodopisný kanál pod názvem Natural Life Channel. Přijímat stanici ve střední Evropě není problém. Transpondér totiž pracuje v západním svazku a pro příjem transpondéru postačí parabola malých rozměrů.

V rámci programu stanice je možné sledovat také anglické dokumenty opatřené tureckými titulky. Logo stanice Natural Life Channel se podobá Animal Planet.

Natural Life Channel - přírodopisný kanál FTA na 42E
▲ Natural Life Channel - přírodopisný kanál FTA na 42E

Natural Life Channel svůj program směřuje k dnešním divákům zajímající se o témata životního prostředí a života v něm. Kanál pracuje s předními mezinárodními organizacemi zabývajícími se ekologií jako je OSN, UNEP, EU, Greenpeace, WWF. Stanice přináší relace o problémech, které ohrožují dnešní přírodu, včetně otázek globální změny klimatu, obchodu s lidmi, zabíjení zvířat pro kožešiny, lesních požárů, erozí, sucha, hladovění, jaderné energie, radioaktivního odpadu. Stanice podporuje účinné metody ochrany přírody jako je ekologické zemědělství či větrné elektrárny.

technické parametry příjmu:

• Türksat 3A (42°E), freq. 12,525 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, service ID 13, video PID 81, audio PID 381, FTA

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články