Quantcast

Skylink: bebe TV HD zřejmě skončí v úterý

| Martin Vyleťal | tisk

bebe tv HD, televizní kanál pro batolata ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV), ukončí promo vysílání na satelitní platformě Skylink zřejmě až v úterý 2.2.2010. Podle dřívějších plánů měl program bebe tv HD zde vysílat do konce ledna.

"V neděli určitě neskončí, počítám, že nejdříve příští úterý," uvedl na dotaz webu parabola.cz Jaromír Glisník, výkonný ředitel společnosti TradeTec, která Skylink spoluprovozuje.

Program bebe tv HD byl spolu se stanicí MyZen TV HD (MelodyZen TV HD) zařazen do nabídky Skylink na podzim loňského roku jako promo. Oba programy zde měly vysílat jen do konce ledna a na základě vyhodnocení průzkumu mělo být rozhodnuto, který z programů na platformě nakonec zůstane.

Bohužel, MyZen TV HD předčasně ukončil šíření v sesterské platformě Canal Digitaal, která zajišťovala signál i pro Skylink, již v závěru roku 2009.

Po vypnutí bebe tv HD bude mít Skylink jen 8 stanic v HD kvalitě trvale součástí nabíky platformy.

Od 12.2. do 28.2.2010 bude šířit sportovní stanici Trojka ve vysokém rozlišení. Trojka HD zde bude přítomná ve formátu 1080i po celé olympijské hry. Dostupná bude jen zákazníkům s kartou registrovanou na území Slovenska.





Reklama




Vybrané články