Quantcast

Novinky v Cyfrowy Polsat: Comedy Central, Nat Geo Wild a Nat Geo Wild HD

| redakce | tisk

Nabídka polské satelitní platformy Cyfrowy Polsat se rozšiřuje o 4 nové kanály, z toho dva ve vysokém rozlišení (HD). Dne 6.2. se nabídka obohatila o stanice Comedy Central, Nat Geo Wild a Nat Geo Wild HD.

Již brzy se paket rozšíří o nový kanál z portfolia koncernu FOX International Channels (FIC) - FOX Life HD. Do základního balíčku Family (Rodina) budou umístěny programy Comedy Central a Nat Geo Wild, které se objeví na 46., resp. 89. programové pozici.

Novými HDTV kanály v nabídce Cyfrowy Polsat jsou Nat Geo Wild HD a Fox Life HD. Abonentům budou nabízeny jako příplatkové kanály abonentům balíčku Family. Nat Geo Wild HD je dostupný za 15 zlotých měsíčně. Druhý z kanálů koncernu FIC - FOX Life HD odstartuje v dubnu letošního roku.

Comedy Central Polska je jedním z nejpopulárnějších tématických stanic v Polsku. Je určen divákům ve věku 16 až 49 let a přináší zábavní pořady a humor - populární komediální americké i evropské seriály ale také polskou produkci.

Comedy Central nahradí v paketu Family stanici E! Entertainment.

Nat Geo Wild a Nat Geo Wild HD jsou stanice určené světu divoké přírody.

technické parametry:

• Comedy Central Polska: Hot Bird 6 (13°E), freq. 11,075 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S, CA Conax, CryptoWorks, Nagra MA (S4, N3)

• Nat Geo Wild HD: Hot Bird 9 (13°E), freq. 11,258 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA Conax, Nagra MA (N3)

• Nat Geo Wild: Hot Bird 8 (13°E), freq. 12,188 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S, CA Nagra MA (S4, N3)

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články