Quantcast

Novinky Tricolor TV: Interesnoje TV, Kuchnja TV, Lja Minor a TV Bulvar

| redakce | tisk

Ruská satelitní platforma Tricolor TV se ve středu 17. února 2010 rozšířila o čtyři nové programy vysílané v kompresním formátu MPEG-4. Paket rozšiřují kanály společnosti Red Media, dlouholetého partnera Tricolor TV - Interesnoje TV, Kuchnja TV, Lja Minor a TV Bulvar.

Nové programy jsou vysílány v rámci programového balíčku Super Optimum a počet stanic se tak během jediného měsíce rozšířil na devět.

Interesnoje TV - jak již název nové stanice napovídá je kanál určen divákům, kteří hledají různé zájmové pořady - ať už se týká o lov, rybolov, potápění, parašutismus, plachtění, sbírání známek, odznaků a motýlů, tanec, diety a podobně.

Kuchnja TV je stanice pro opravdové labužníky. Stanice přináší nejlepší recepty od nejlepších kuchařů na světě.

Lja Minor TV - kanál vysílá hudební klipy, koncerty, filmy, kvizy, soutěže a programy o muzikantech.

TV Bulvar přináší rozhovory, novinky o lidech, kteří jsou v centru pozornosti - šokující a neznámé skutečnosti ze života obyčejných lidí a ruských hvězd. Televize přináší investigativní a exkluzivní rozhovory, neuvěřitelné příběhy a fakta.

Všechny čtyři nové programy paketu Tricolor TV jsou vysílány v balíčku Super Optimum a pro příjem je nutný satelitní set top box s podporou kompresního formátu MPEG-4 a systémem podmíněného přístupu DRE Crypt (doporučují se GS-8300 a DRS-6000). Majitelé těchto přístrojů mohou přijímat balíček Super Optimum zdarma, pokud si objednávají balíček Optimum.

Vysílání všech kanálů Super Optimum je v testovacím provozu. Přechod na standardní režim bude oznámen.

technické parametry nových kanálů:

Eutelsat W7 (36°E), freq. 11,804 GHz, pol. L, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA DRE Crypt





Reklama




Vybrané články