Quantcast

Nové díly Comebacku již od zítřka na TV Nova

| redakce | tisk

Premiérové vysílání třetí řady původního českého sitcomu Comeback odstartuje televize Nova ve středu 3. března 2010 ve 20 hodin. Zbožňovaný Ozzák a jeho nejbližší prožijí svým svérázným způsobem další radosti i problémy, které přinesou řadu vtipných situací a scén.

Původní český sitcom Comeback vstupuje do další „životní etapy“ - ve středu 3. března 2010 ve 20 hodin zahájí televize Nova premiérové vysílání jeho třetí řady. Dál se budeme setkávat s potrhlým metalistou Ozzákem, jeho často psychicky značně vyčerpaným bratrem Tomášem Pacovským, trojlístkem svérázných teenagerů Ivou, Sašou a Lexou, spolehlivou prodavačkou Marcelkou i nekonvenční barmankou Simonou.

Se svérázným humorem budou hrdinové úspěšného projektu televize Nova prožívat v dalších premiérových dílech každodenní trable, od zrušení oblíbené hospody U Jezevce přes Tomiho snahu vrátit se na špičku showbyznysu až po nezaměstnanost a zkušenosti s úřadem práce. Divákům se představí „osmý do party“, Tomášův kámoš klávesák Šimara v podání Josefa Poláška. Ani tentokrát nebudou před kamerou chybět české celebrity, mimo jiné moderátorka Televizních novin TV Nova Lucie Borhyová či herec Marek Vašut, a herecký tým uvítá ve svých řadách i prvního dětského herce, Honzíka Maršála alias Bejka.

Původní sitcom Comeback začala TV Nova vysílat 4. září 2008. Je založen na přirozeném humoru, vycházejícím z charakteristik hrdinů a jejich názorových střetů. Jako odezvu na divácky velmi úspěšný vánoční Comeback připravil tvůrčí tým také velikonoční speciál, v němž nebudou chybět ani tradiční staročeské zvyky. Samozřejmě v „comebackovském“ podání.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články