Quantcast

SCT hodlá odpojit prolomený systém Viaccess PC2.6

| redakce | tisk

Pirátství systému podmíněného přístupu Viaccess PC 2.6 způsobilo, že provozovatel erotického paketu Satisfaction (SCT) s 8 hardcore kanály na satelitu Hot Bird (13°E) se rozhodl odpojit prolomený systém u dvou stanic S6 a S7.

Ostatní kanály v balíčku SCT (Satisfaction 8) jsou ještě kódované a dostupné na kartách pracujících v systému Viaccess PC 2.6. Na trh již míří nové lépe zabezpečené karty Viaccess PC 4.0. Oba zmíněné kanály jsou ještě kryptované systémem Irdeto 2.

Neautorizovaný přístup byl znemožněn ke 2 atraktivním kanálům SCT:

S6 - Satisfaction Prive. Kanál vysílá denně 3 filmy po celých 24 hodiny denně. Stanice se zaměřuje na amatérské filmy, amatérské technicky účastníků privátních "orgií". Všechno působí na diváky autentickou atmosférou.

S7 - Satisfaction Poker. Denně vysílá 4 filmy po 24 hodiny denně. Stanice vysílá filmy s Asiaty a také kreslené filmy (hentai).

Od 23. února 2010 jsou všechny kanály z nabídky SCT kódované také systémem Viaccess PC 4.0. Karty pracující v této verzi systému Viaccess se ještě neobjevily na trhu. Programy jsou také kryptované Irdeto 2 a NDS Videoguard (pro abonenty Sky Italia).

Zákazníci, kteří si zakoupili starou kartu Viaccess PC2.6 SCT od spolehlivých distributorů, mohou požádat o náhradní kartu pro systém Viaccess PC4.0.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články