Quantcast

Konec SCT z karet Viaccess PC 2.6

| redakce | tisk

Provozovatel erotického paketu SCT/Satisfaction 8, který obsahuje 8 hardcore kanálů na satelitu Hot Bird 8 (13°E), kvůli rozšiřujícímu se pirátskému příjmu programů ze systému Viaccess PC 2.6 odpojil tento kódovací systém. Programy nyní mohou sledovat jen zákazníci s řádným předplatným.

Všichni zákazníci, kteří přišli o přístup k programové nabídce SCT pravděpodobně brzy získají novou přístupovou kartu nebo kompenzaci. Týká se to jen klientů, kteří si pořídili kartu u prodejců. Vypnutí starého systému Viaccess PC 2.6 byl očekávaným krokem. Provozovatel již dříve odpojil starý systém u prvních dvou kanálů SCT.

Změna v kódování se netýká klientů, kteří přijímají programy z kódovacího systému Irdeto.

SCT začala zákazníkům dodávat nové karty Viaccess PC 4.0, které jsou na trhu již od začátku tohoto měsíce. Takže klienti, kteří zakoupili kartu během března, využívají novější kartu a změna v kódování se jich netýká.

Ostatní zákazníci, kteří si pořídili starou kartu SCT ještě v systému Viaccess PC 2.6 od spolehlivého prodejce je budou muset požádat o náhradní kartu pro Viaccess PC 4.0.

Důvodem pro výměnu dekódovacích karet SCT je zamezení pirátského příjmu, který umožňoval starý systém Viaccess PC 2.6.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články