Quantcast

UPC zlevňuje telefonní a internetové služby pro podnikatele

| redakce | tisk

Společnost UPC Česká republika přichází v těchto dnech s vylepšenou nabídkou datových a hlasových služeb pro zákazníky z řad malých a středních firem a podnikatelů. Ti si mohou od května vybrat ze tří internetových služeb UPC: Fiber Power Business o rychlosti 15 mbit/s, dále o rychlosti 40 mbit/s a nakonec o rychlosti 110 mbit/s.

Posledně jmenovaná služba je přitom ve srovnání s dřívější nabídkou Fiber Power Business 100 přibližně o 50% levnější a zároveň má lepší technické parametry. Podnikatelé mají od května k dispozici rovněž populární telefonní tarify UPC: Basic, Kredit 50 se sto minutami volání na domácí pevné linky zdarma, Kredit 150 s tři sta minutami volání na domácí pevné linky zdarma, Kredit 200 s padesáti minutami volání do mobilních sítí zdarma a Kredit 350 s tisíci minutami volání na pevné linky doma i v zahraničí zdarma.

Společnost současně přestala aktivně nabízet dřívější internetové a telefonní business (B2B) služby určené právě malým a středním firmám a podnikatelům. Jejich zákazníci přitom dostanou možnost snadno a jednoduše přejít na služby nové.

Nová nabídka je založena na vyhodnocení téměř roční úspěšné existence B2B služeb pro tento segment trhu. Více odpovídá poptávce ze strany firem. Naplňuje slib UPC zjednodušit a ulehčit nejen domácnostem, ale i menším podnikatelům a firmám přístup ke špičkovým digitálním technologiím, mezi něž patří právě superrychlý internet. A v neposlední řadě jim napomáhá účinněji čelit aktuální ekonomické situaci“ komentuje změny generální ředitel společnosti Václav Bartoň, a upozorňuje: „Nové služby mohou být kvalitní a zároveň cenově dostupné proto, že disponujeme vlastní koaxiální i optickou sítí a aplikujeme jednotnou moderní technologii.“

Nabídka internetových a hlasových služeb pro malé a střední firmy a podnikatele je nabízena především na koaxiálních sítích a je následující:

Internetové služby

UPC zlevňuje telefonní a internetové služby pro podnikatele
▲ UPC zlevňuje telefonní a internetové služby pro podnikatele

Ke každému internetovému produktu je zdarma přidána jedna pevná IP adresa a jedna licence antivirového programu SmartGuard.

Hlasové služby

UPC zlevňuje telefonní a internetové služby pro podnikatele
▲ UPC zlevňuje telefonní a internetové služby pro podnikatele

Zákazníkům jsou navíc započítávány následující slevy z provolané částky (bez DPH):

do 999 Kč 3%
1000 - 2499 Kč 5%
nad 2500 Kč 7%
Poskytnutá sleva se vztahuje na každou telefonní linku zvlášť.

UPC vedle této nabídky poskytuje rovněž profesionální telekomunikační služby středním, velkým, maloobchodním i velkoobchodním partnerům po vlastní optické infrastruktuře. Tyto služby mají garanci kvality a dostupnosti, a modulární řešení je umožňuje „ušít na míru“ podle požadavků a potřeb klientů.

Internet Fiber Power a hlasové služby nabízí UPC domácím firmám června 2009. Za tuto dobu si Fiber Power vydobyl pozici třetí nejrozšířenější služby. V Praze je co do počtu zákazníků na druhém místě. Preferují ho zejména IT společnosti a společnosti působící ve službách.

zdroj: UPC





Reklama




Vybrané články