Quantcast

Skylink: Filmový kanál MGM v lepší kvalitě

| Martin Vyleťal | tisk

Výrazně lepší technická kvalita filmového kanálu MGM Channel. To je výsledek změny, která proběhla na satelitní platformě Skylink. Společnost Towercom spolu s TradeTec provedla změnu distribučního signálu.

MGM Channel doposud Skylink přijímal z platformy UPC Direct ze satelitu Astra. Nyní došlo k důležité změně - nasměrování přijímací paraboly na nový satelitní systém Thor (0,8°W), kam se MGM s celou placenou televizí UPC Direct nyní přesouvá, a přepojení distribučního signálu z Astry na Thor.

Změna distribuční trasy MGM je hned na první pohled patrná i pro abonenty balíčku Multi platformy Skylink. Obraz MGM je nyní výrazně ostřejší a barevnější. Zásadní změna, na kterou čekali všichni televizní diváci.

Skylink využívá signálů UPC Direct i v případě dalších programů - National Geographic Channel a bebe TV. Distribuční signál televize Nat Geo Channel je nadále ze satelitů Astra (19,2°E). Na satelitu Thor ještě nejsou u tohoto programu vysílány potřebné informace (signalizace) pro vkládání českých upoutávek a reklam.





Reklama




Vybrané články