Quantcast

Změna v Polsku: Programy Polsat v paketu Cyfra+

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Změna v Polsku: Programy Polsat v paketu Cyfra+

Od 1. září 2010 jsou v nabídce polské satelitní platformy Cyfra+ dostupné některé programy z konkurenční placené televize Cyfrowy Polsat. Od 1.9.2010 mohou abonenti Cyfra+ přijímat sedm nových kanálů - Polsat, Polsat 2, Polsat News, Polsat Film, Polsat Play, Polsat Cyfe a Polsat JimJam.

Je to velmi nečekané rozšíření nabídky Cyfra+. Doposud byly totiž výše uvedené kanály exkluzivně součástí platformy Cyfrowy Polsat a také v nabídkách kabelových operátorů v Polsku.

Smlouva mezi operátory Cyfrowy Polsat a Cyfra+ na zařazení sedmi programů Polsatu do nabídky konkurenčního operátora byla podepsána 31. srpna 2010. Není vyloučeno, že je to začátek spolupráce obou platforem.

Stanice Polsat a Polsat 2 jsou dostupné všem abonentům bez dodatečných poplatků - tedy od programového balíčku Powitalny+. Tématické stanice Polsat Play, Polsat Cafe, Polsat Film a Polsat News jsou zařazeny do programového balíčku Podstawowy+ a vyšších balíčků. Stanice Polsat JimJam je nabízena klientům od balíčku Komfortowy+.

Abonenti Cyfra+ najsou nové stanice v dotovaných přijímačích na následujících pozicích: Polsat - 7, Polsat News - 8, Polsat 2 - 9, Polsat Film - 46, Polsat Cafe - 93, Polsat Play - 106 a Polsat JimJam - 125.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články