Quantcast

MTV má nového ředitele

| redakce | tisk

Novým ředitelem české mutace světoznámé hudební televize MTV, provozované společností CET 21, se ujímá Ondřej Křivka. Nahradí tak dosavadní ředitelku kanálu MTV pro Českou a Slovenskou republiku Alexandru Ruzek.

Ondřej Křivka nastoupil do společnosti CET 21 v roce 2008. Jako executive assistent tehdejšího generálního ředitele televize Nova Petra Dvořáka se věnoval dennímu provozu a koordinaci klíčových projektů. Poslední rok pracoval jako projektový manažer televizního vysílání ve společnosti CME, která v ČR provozuje kromě TV Nova stanice Nova Cinema, Nova Sport, MTV a internetové portály nova.cz, tn.cz a doma.cz. Budoucnost kanálu MTV byl jeden z několika projektů v jeho kompetenci.

Jako nový ředitel české MTV bude dohlížet na všechny programové a obchodní aktivity hudebně lifestylového kanálu MTV v České republice a na Slovensku. „Mým úkolem teď bude pokračovat v dobře nastavené strategii a dál nabízet našim divákům a divačkám to nejlepší ze současné zahraniční i domácí scény, světových koncertů, adrenalinu a zábavy,“ sdělil nový šéf kanálu.

Ondřej Křivka získal titul Master of Business Administration (MBA) na Univerzitě Louisiana ve Spojených státech. Ve svém volném čase se věnuje sportu, především tenisu a cyklistice.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články