Quantcast

Tariq Syed šéfem Universal Networks International pro CE

| redakce | tisk

Tariq Syed bude zodpovědný za spuštění nových televizních kanálů z portfolia NBC Universal v České republice, Maďarsku, Polsku, Slovensku, Rumunsko a na Balkán

Tariq Syed byl jmenován generálním ředitelem Universal Networks International (UNI) pro region střední Evropa, pod který spadá i Česká republika a Slovensko. V této roli bude mít Tariq Syed na starosti zejména pokračující expanzi placených TV kanálů z portfolia NBC Universal v regionu, rozšiřování distribuce a zvyšování příjmů z televizní reklamy. Oznámení bylo vydáno Colinem McLeodem, generálním ředitelem Universal Networks International pro Emerging Markets EMEA, kterému bude Tariq Syed reportovat.

Tariq Syed šéfem Universal Networks International pro CE
▲ Tariq Syed šéfem Universal Networks International pro CE

McLeod poznamenal: "Jsme potěšeni, že můžeme přivítat Tariqa do našeho týmu. Věřím, že jeho bohaté zkušenosti budou značným přínosem pro splnění našich ambiciózních plánů expanze na EMEA trzích."

Tariq Syed dodal: "Je to pro mě velká příležitost pracovat v týmu Universal Networks pro dynamické EMEA Emerging Markets a pomoci s růstem v oblasti strategických trhů střední Evropy."

Tariq Syed přichází do Universal Networks z NBC Universal, kde zastával pozici viceprezidenta pro Business Development se zodpovědností za globální akvizice a strategické projekty společnosti. Tariq Syed zahájil svou kariéry ve společnosti British Telecom, kde zastával různé funkce v oblasti financí a business developmentu. Bohaté obchodní zkušenosti získal také ve společnostech O2, Bear Stearn´s Telecoms Media and Technology. Studoval matematiku na King´s College a MBA titul získal na IESE Business School ve Španělsku.

zdroj: NBC IUniversal





Reklama




Vybrané články