Quantcast

Nat Geo HD v nabídce Cyfrowy Polsat

| redakce | tisk

Dne 1.3.2011 se nabídka největší polské satelitní pay-tv služby Cyfrowy Polsat rozšířila o další kanál ve vysokém rozlišení - dokumentární stanici National Geographic Channel HD (Nat Geo HD).

Stanice je poskytována v rámci doplňkového balíčku Extra HD v rámci nabídky Nowy Cyfrowy Polsat a také v nabídce Paket HD pro abonenty využívající dřívější strukturu programových balíčků.

Stanice byla umístěna na 107. programovou pozici v EPG přijímačů operátora Cyfrowy Polsat. NGC HD byl doposud pro satelitní diváky exkluzivně dostupný v rámci konkurenční platformy Cyfra+.

Nat Geo HD přináší dokumenty o různých oblastech poznání: vědu a techniku, historii, archeologii a tajemství přírody. Kanál vysílá 24 hodiny denně a spolu s SD stanicí NGC je dostupný pro více než 320 milionů domácností ve 166 zemích a 34 jazycích.

Nat Geo HD je osmý kanál mediální skupiny Fox International Channels, který mohou přijímat abonenti Cyfrowy Polsat. Nedávno se v nabídce tohoto satelitního operátora objevily programy NGC, Fox a Fox HD.

technické parametry:

Hot Bird 9 (13°E), freq. 11,278 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA Nagra Media Access / Nagravision, Mediaguard

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články