Quantcast

Kanály Dolly Buster místo RedHot

| redakce | tisk

Vysílatele erotických programů RedHot Sex převzala společnost Dolly Buster Media, které je tváří známá herečka a celebrita Dolly Buster. Z toho důvodu všechny kanály RedHot Sex budou k 1.5.2011 přejmenovány.

Stanice budou k dispozici pro všechny majitele karet RedHot (provID: 042200). Změna znamená zároveň ukončení spolupráce s Free-X TV, který se již několik měsíců vysílal pod názvem Free-X RedHot).

Od 1.5.2011 budou stanice RedHot Sex pojmenovány následovně: Dolly Buster Media, Dolly Buster Hardcore, Dolly Buster Classic, Dolly Buster Fetish a Dolly Buster HD (vysoké rozlišení).

Stanice budou vysílat materiály ze stávajícího archívu RedHot Sex doplněné o obsah Dolly Buster Media. Současný majitel Turbosat se bude starat už jen o distribuci karet - Dolly Buster Media zcela převzalo všechny kanály RedHot.

Zároveň vysílatel Free-X TV oznámil, že plánuje obnovit vysílání jakmile to bude možné na nových technických parametrech (nejpozději 9.5.2011) nebo budou pro držitele karet poskytnuty jiné možnosti kompenzace.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články