Quantcast

Viacom Blink! odstartuje v létě

| redakce | tiskobrázek k článku: Viacom Blink! odstartuje v létě

Společnosti Viacom International Media Networks (VIMN), součást Viacom Inc., a Endemol, nezávislý producent pořadů, oznámily strategické partnerství při uvedení nového mezinárodního zábavního kanálu na trh zaměřeného na ženy ve věku od 16 do 49 let - Viacom Blink!

První zemí na světě, kde se bude Viacom Blink! vysílat bude Polsko. Od startu bude stanice dostupná v nabídkách Multimedia Polska a televizi N (Televize nové generace) a také dalších operátorů. S dosahem až k 1 milionu polských domácností.

V současnosti VIMN a Endemol zvažují možnosti rozšíření distribuce stanice do dalších zemí střední Evropy, Středního Východu a Latinské Ameriky.

Viacom Blink! bude nabízet divákům program složený z nejlepších pořadů a TV formátů na světě z nabídky společnosti Endemol - seriály, lifestylové magazíny, komedie, reality show, dokumenty a herní show. Ze seriálů Viacom Blink! přinese například Hot in Cleveland, Rescue Special Ops, The Secret Life of Us, Spirited, Home and Away, lifestylové magazíny Make Me a Supermodel, Gok's Fashion Fix, zábavní a reality show The Little Couple, Fear Factor, dokumentární filmy Forensic Investigators.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články