Quantcast

Skylink přejmenoval pozice Travel Channel HD

| redakce | tisk

Skylink, a.s., operátor satelitní platformy Skylink, provedl menší změnu u jednoho HD programu - přejmenoval programové pozice panevropského dokumentárního kanálu Travel Channel HD. Od této chvíle se satelitním divákům zobrazuje program pod upraveným názvem.

Původní pozice Travel Channel HD byla přejmenována na Travel Channel HD CE. Písmena CE v názvu znamenají Central Europe (Střední Evropa) a je to právě tato pozice, která je určená pro český a slovenský trh. Na CE pozici je také polská, maďarská i ruská audio stopa.

Další dvě pozice fungují jako virtuální (hlavní video stream je stejný) a liší se systémy podmíněného přístupu a dostupnými audio tracky. Pozice Travel Channel HD BG byla přejmenována na Travel Channel HD EE (= Eastern Europe; Východní Evropa) a je v současnosti využívána abonenty Satellite BG.

Poslední pozice Travel Channel HD DUT se nyní nově jmenuje Travel Channel HD WE (=Western Europe; Západní Evropa) a slouží pro potřeby Canal Digitaal (Nizozemí), TV Vlaanderen (Belgie) a pro kabelové operátory.

technické parametry:

Astra 3B (23,5°E), freq. 12,109 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK

Travel Channel HD slouží na pozici 23,5°E nejenom pro DTH ale také především jako distribuční trasa pro kabelové a satelitní operátory v Evropě.





Reklama




Vybrané články