Quantcast

Eurosat Ukraine bude poskytovat Tooway

| redakce | tisk

Satelitní operátor Eutelsat Communications dnes oznámil, že podepsal kontrakt na distribuci širokopásmových služeb Tooway prostřednictvím dceřiné společnosti Skylogic s firmou Eurosat Ukraine.

Eurosat Ukraine je pobočka společnosti Altegrosky, předního poskytovatele satelitních telekomunikačních služeb poskytovaných v Rusku a zemích SNS. Nová smlouva mezi Skylogic a Eurosat Ukraine pokrývá distribuci služby Tooway na Ukrajině přes datový satelit Ka Sat na pozici 9°E.

Balíčky Tooway umožňují uživatelům stahovat data o rychlosti až 10 Mbit/s a posílat s rychlostí až 4 Mbit/s. Eurosat Ukraine může nyní nabízet rychlý a okamžitý přístup na internet pro obyvatele Ukrajiny. Altegrosky má rozsáhlé zkušenosti s poskytováním tradičních řešení VSAT v Rusku, kde je v provozu již 6500 terminálů. Společnost se hodlá zaměřit na venkovské oblasti a místa s nedostatečným pokrytím ADSL a mobilních broabandových služeb. Více než 10 milionů ukrajinských domácností žije na venkově a příměstských oblastí, kde není žádný přístup na internet a to jsou právě možní potencionální zákazníci nové služby.





Reklama




Vybrané články