Quantcast

Viacom Blink! zahájil testy na 13E

| redakce | tisk

Na pozici po kódované stanici MTV Europe v paketu MTV Networks se objevily barevné pruhy. Pozice je nyní šířena FTA a zároveň dostala nový název: Viacom Blink! Právě na tomto místě odstartuje nový kanál.

Programová Viacom Blink! obsahuje dvě audio stopy - v polštině a angličtině. V těchto jazycích bude od 20.7.2011 od 16:00 hodin vysílat nový zábavní kanál zaměřený na ženy. Jedná se o společný projekt Viacom International Media Networks a firmy Endemol. Prvním trhem, kde bude stanice vysílat je polský.

technické parametry:

Hot Bird 6 (13°E), freq. 11,075 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK

Až do 19.8.2011 bude stanice v rámci promo akce šířena bezplatně (FTA) a dostupná pro všechny satelitní diváky a abonenty polských platforem. Pak bude zařazena do nabídky televize nové generace (N).

20.7. odstartuje také internetová stránka Viacom Blink! plně integrovaná s profilem stanice na Facebooku.

Viacom Blink! bude 11. stanici z portfolia Viacom International Media Network v Polsku, která v současnosti obsahuje dětské stanice (Nickelodeon a Nick Jr.), televize pro mládež (MTV, VIVA), dospělé diváky (Comedy Centra, Comedy Central Family) a také evropské a mezinárodní stanice (MTV European, VH1 European, VH1 Classic European a MTV Live HD).

Reklamní čas bude prodávat Atmedia, podobně jako u ostatních stanic Viacom International Media Networks v Polsku.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články